2777
2789

نه ماهه نامزدیم تو خواستگاری شوهرم گفت که از صفر شروع میکنم و تازه رفتم سرکار

منم برا همون طلا نخواستم اونم گفته اول باید وام ازدواج بگیرم بعد سرویس میگیرم تا حالا هیچ وقت ازش طلا نخواستم 

گوشی نخواستم

چیزای آنچنانی نخواستم هییییچی 

ولی یه چیزایی پیش اومده که دیگه از چشمم حس میکنم افتاده 

شوهرم بخاطر کارش از همون روز اول نامزدی یه شهر دیگه رفت و ازم دور شد 

منم انتظار دارم یعنی یکی از آرزوهامه که همسرم انقدرررررر باهام چت کنه که از چت حالم به هم بخوره و تشنه چت نباشم اما اون یا میگه خوابم میاد یا میگه کمرم درد نمیکنه(دیسک داره)یا میگه برم کار دارم و.....

یه چند بار بهم گفته بخاطر مهریه زنم شدی از همون اول می دونستم که هدفت طلاق و گرفتن مهریس ولی کور خوندی

یا به مامانش یه بار گفت که توروخدا بریم خونشون با پدرش حرف بزنیم و جدا شیم هرچی بخوان میدم قسط بندی میکنم ولی یه عمر راحت میشم

امشب هم بهم گفت برا عیدی واسه من چی قراره بدین؟گفتم منکه نه شغلی دارم نه پول دارم 

بابام هم کلی پول شهریه داده کلی پول کتاب داده (حدودا 5تومن)دیگه من روم نمیشه بگم واسه شوهرم فلان چیز بگیر هرچی بخواد میگیره خودش

و بعد بهش گفتم نظرت چیه ست کیف پول و کمربند بگیریم با یه کفش

گفت کمربند گرفتین قبلا 

کیف پول هم دارم نمیخوام 

جای اون لباس بگیر 

منم گفتم خب همون موقع که کمربند گرفتیم لباس هم گرفتیم دیگه 

پس چرا لباس میخوای 

گفت من اصلا هیچی نمیخوام 

در حد پول جوراب واسم میخواین خرج کنین اصلا عید رو هم نمیام پیشت

میدونم که عید رو میاد یعنی امکان نداره نیاد ولی من از این دعواها خسته شدم 

همیشه سر چیزی که بحث میشه میزاره میره و جواب نمیده داده رو هم خاموش میکنه کلا

ولی من حتی اگه بمیرم هم جواب میدم ولی اون وقته خوابه یا کار داره راحت جواب نمیده 

نمیدونم من زیادی دوسش دارم یا زیادی بزرگش کردم و بهش توجه میکنم یا اون علاقه ای بهم نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زیادی خوب بودن همینه زیادی قانع بودی و معمولا خیلی از ادما قدر نمیدونن و فک میکنن که خیلی خوبن که ما اینجوریم 

من نمیتونم قضاوت کنم ولی بنظرم با یه مشاور صحبت کن بهتر راهنماییت میکنن من این اتفاقا برام افتاده و کاملا درکت میکم

کاری به ادامه حرفات ندارم ولی چرا وقتی به بلوغ فکری نرسیدی ازدواج میکنی دختر خوب ینی فکر کردی طرف مقابل بیکاره بشینت پای چت! خودتو بارلای بیکار هجده نوزده ساله مقایسه میکنی ادمی که میره سر کار خسته میشه حوصله چتو چت بازی نداره که تو هی خودتو کوچیک میکنی پیام میدی بهش روزی یکی دوبار تصویری بمرفین یا چت کنین دیگه اینجوری واسه تو بد میشه،انقدم نچسب بهش روش به روت باز شده

دیگه نمیام نی نی سایت
شپش تو جیبش نیست بعد میگه تو واسه مهریه زنم شدی؟ اینا از اونان که باهاشون راه بیای هوا برشون میداره ...

همش میگه مرد به این خوبی 

دیگه چی از خدا میخوای 

نه سیگاری ام نه الکل نه ...کلا هیچیییی

اهل نماز سر به زیر 

ولی خدا شاهده تو خونه خودشون بودنی به نمازش سسته میخونه هااااا ولی گاها پیش میاد نخونه مثلا سه چهار روز پشت سرهم هیچی نخوند نماز صبح ها هم همیشه قضا شدن به جز یکی دو مورد !

ولی خونه ما بودنی حتی نماز صبح ها رو هم میخونه خودشم میره بیرون از اتاقم و وسط پذیرایی با صدای بلند میخونه چراغ رو هم روشن میکنه راه رفتنی محکم راه میره و مراعات مهمون بودن رو نمیکنه 

یا نماز ظهر رو مثلا دقیقا وسط پذیرایی جلوی مامان بابام خوند با فاصله شاید کمتر از یه متر!!

هم تلویزیون روشن بود هم ما داشتیم حرف میزدیم که اون نماز رو شروع کرد !!!!

در حالیکه میتونست تو اتاق های دیگه بخونه

حتی یه بار نماز صبح رو بدون وضو خوند با همون شرایطی که گفتم!!!وقتی اومد پیشم پرسیدم مگه وضو داشتی؟؟؟

آخه غسل لازم بودی !!!پس چطوری خوندی؟؟؟گفت مهم نیته