2777
2789

سلام دوستان 

قراره مبل و سرویس خواب بگیرم 

سبک مدرن میخوام 

حالا بین تهران و ملایر موندم

اگه جایی رو بلدین که کاراش باکیفیت باشه و قیمتش منصفانه معرفی کنین لطفا 

پرورده کوردم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یافت آباد فوقالعاده گرونه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مبل تا ۱۵ 

تو پیجا بگرد برو کارگاهشون حضوری بخر

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
واقعا؟ چندتا پیج تو اینستا دیدم  ی سریا هم میگفتن برو جاجرود  شما تهرانی هستین؟

بله عزیزم تهرانم

یافت آباد مثلا ی سرویس خواب و میده ۸٠ تومن به بالا

یا مبلام همینه

کلا گرونه اونجا

طرف اسلامشهر فکر میکنم اونجا ارزون تره ی جایی هست کارگاه های چوب و مبله

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ملایر صد در صد ‌‌.....

من سال ۹۷ عروسی کردم ، خیلی گشتم واسه مبل و چوب ،، خلاصه با معرفی یکی از دوستای پدرشوهرم رفتیم ملایر...

دقیقا اونجایی که من مبل خریدم به یافت آباد هم بار میداد ولی همون مبل تو یافت آباد چند برابر بود .....مثلا من مبلم رو خریدم ۴۰ تومن ،یافت آباد میداد ۶۰ ،همین آقا هم بار میداد آپرس و شماره فروشگاه یافت آبادش رو داد....

اگه چوب خوب میخوای هم کیفیت هم قیمت مناسب تر حتما برو ملایر

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شما خرید داشتین؟ از گالری خاصی خرید کردین؟ من اخه راهم دوره میخوام با تحقیق برم

من نه جانم شهرک ولیعصر هم هست ارزونترازیافت اباد 

خداکنه همه مستاجرا خونه دار بشن😍🌹
بله عزیزم تهرانم یافت آباد مثلا ی سرویس خواب و میده ۸٠ تومن به بالا یا مبلام همینه کلا گرونه اونج ...

مرسی بانو 

جاجرود رو خبر ندارین؟

و راستی ی پیجی هست مبلمان غفاری مثلا سرویس خواب و مبل و ناهار خوری و میز تی وی و اینارو نهایتا میده ۳۵ ۳۶ تومن

پرورده کوردم❤