2777
2789
عنوان

فکر خودکشی و مرگ

160 بازدید | 21 پست

سلام خواهش میکنم کمکم کنید من یه دختر هجده سالم که سختی های زیادی کشیدم من با یه پسری همو دوست داریم خیلی زیاد ولی خانوادم به شدت مخالفت کردن در صورتی که ما فقط ازشون خواستیم که باهم باشیم تا بزرگتر شیم و عاقل تر و ایندمونو بسازیم ما توی رابطمون خیلی سختی کشیدیم خیلی ولی همو از ته دل دوست داشتیم و هنوزم داریم من خانوادم خیلی سختگیرن سر این موضوع از بابام کتکای خیلی بدی خوردم و چند ماه پیش وادارم کردن به یه ازدواج اجباری برا اینکه از عشقم جدامون کنن خانوادم خیلی محدودم میکنن خیلی حرفای بد بهم میزنن و افکارشون قدیمیه ازدواجم بعد از چند روز با دعواها شدیدی رو ب رو شد من همسرم و دوسش نداشتم ولی سعی کردم بسازم با زندگیم اما فهمیدم که ایشون تعادل روانی نداره و توی سه ماه که بیشترش دعوا بود آسیب‌های زیادی بهم زد من دختریم که از پس خودم برمیام و جلوش از خودم دفاع کردم و اون عوضی تر ازین حرفا بود خیلی اذیتم کرد با خانوادش الان دارم جدا میشم و به سختی خانوادم راضی شدن به این جدایی و مراحل اخر طلاقه و من الان با عشق سابقم از دور همو دوس داریم ولی میترسم یکی ازین که اگه خانوادم بفهمن زنده ب گورم میکنن و اینکه عشقم بخاد اذیتم کنه چون اذیت کردنا و بد دلی های شدیدش نقش کمی تو زندگی من نداشت. من خودکشی ناموفق زیاد داشتم و همچنین پرونده خودکشی تو بیمارستان ولی الان کمتر از قبل بهش فکر میکنم ولی اذیتا و درک نکردنای اطرافیانم هنوز اذیتم می‌کنه از قبل خیلی قوی تر شدم ولی کسیو ندارم که درکم کنه و خیلی تنهام و از خانوادم کاری جز اجبار و تحمیل کردن ندیدم و اینکه من امسال کنکور دارم و خیلی دوس دارم مستقل شم و زودتر ازین زندگی سخت راحت شم اما گاهی انقد دپرس میشم و میرم تو فکر ک اصلا نمیتونم به درسم برسم و نفس تنگی های شبانم خیلی اذیتم میکنه قرصایی که دکتر داده رو هم وقتی میخورم حالم بدتر میشه ببخشید خیلی حرف زدم ممنون که وقت گذاشتید و ممنون میشم باهام حرف بزنید مرسی❤️

کسی که شمارو نجات میده 

نه درک خانوادتونه 

و نه ازدواج با عشقتون ...

فقط خودتون باید خودتونو نجات بدید ، ، چقدر خوب که تو این شرایط می تونید ادامه تحصیل بدید . 

یکی دیگه از ویژگی های قوی بودن توقع نداشتن از بقیه اس 

حتی توقع درک کردن ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید الان اینکه‌میگم‌بچه‌ای‌ برات آزار دهنده باشه ولی راسته

خانوادت واقعا بدرد نخورن‌که‌تو‌۱۸ سالگی شوهرت دادن درس‌بخون کار بکن مستقل شو‌اون موقع تصمیم‌بگیر‌دوست‌داری کی بیاد‌تو‌زندگیت

امیدوارم‌ به حرفام‌گوش‌کنی‌و‌یه‌زن‌قوی‌و‌مستقل بشی❤️

درستو‌بخون‌برای عاشقی‌و ازدواج‌خیلی خیلی بچه‌ای

میخام ولی نمیتونم فکر و خیال نمیزاره اطرافیانم میگن بخاطر کمبود محبت رفتی سمت اون ادم ولی ازدواجم واقعا اجبار و زور بود

میخام ولی نمیتونم فکر و خیال نمیزاره اطرافیانم میگن بخاطر کمبود محبت رفتی سمت اون ادم ولی ازدواجم وا ...

درست میگن خانواده‌ای که یه بچه رو‌به زور شوهر‌میده اصلا نمیدونه محبت چیه از نظر اونا محبت یعنی تو رو به یه شوهر‌پولدار‌برسونن

عاقل باش‌قوی باش عشق و ببوس بذار کنار درس بخون‌حسابی‌برو‌برای‌خودت یه کسی بشو که دیگه‌اجازه ندی‌کسی برات تصمیم‌بگیره

امیدوارم تو این راه موفق باشی

کسی که شمارو نجات میده  نه درک خانوادتونه  و نه ازدواج با عشقتون ... فقط خودتون باید خو ...

ممنون عزیزم خیلی دوست دارم زودتر مستقل شم ولی خسته شدم از فکرای پوچی که کل تمرکزمو از بین بردن وقتیم یکم حالم خوبه خانوادم با حرفاشون با چیزایی که میگن خرابش میکنن پدرم بخاطر ی دوست داشتن بارها بهم گف میخای ببرمت کاباره خرجتو درارو با کتکاش و سختگیریتش ...

درست میگن خانواده‌ای که یه بچه رو‌به زور شوهر‌میده اصلا نمیدونه محبت چیه از نظر اونا محبت یعنی تو رو ...

مرسی گلم اره حقیقتش همه ی افکارشون پول و موقعیته توی این چهار ماه باقی مونده به کنکور تمام سعیمو میکنم اگه افکارم بزارن

ممنون عزیزم خیلی دوست دارم زودتر مستقل شم ولی خسته شدم از فکرای پوچی که کل تمرکزمو از بین بردن وقتیم ...

هر چیز خوب ، زحمتی داره ... زحمت مستقل شدن شما هم شرایط شماست .. 

میتونید این زحمت رو به جون بخرید و از دل تاریکی رشد کنید 

یا راحت طلب هستید و ترجیح میدید ارزوهاتون در حد آرزو بمونه؟

هر چیز خوب ، زحمتی داره ... زحمت مستقل شدن شما هم شرایط شماست ..  میتونید این زحمت رو به جون ب ...

تا جایی که بتونم تلاشمو میکنم خب یکم سخته تو خونه ای که بحث و نیش و کنایه زیاد هستش درس خوندن و اینا

چقدر خلوته چرا کسی نیست🙁

چون تاپیک خاله‌زنکی‌نیست 

یادت باشه جز خودت هیشکی نیست که دلش برات بسوزه و‌نجاتت بده

چند سال خوب درس بخون خودتو نجات بده و بچه‌هایی که تو آینده خواهی داشت رو‌هم‌با این راه نجات دادی