2777
2789
عنوان

با عشقم بحثم شده...

297 بازدید | 20 پست

با دوست پسرم چند وقت پیش قرار گذاشتیم که شبا سر یه ساعت مشخصی آنلاین شیم و باهم کتاب بخونیم اما اون نیومد هر شب آنلاین میشدم اما اون نمیومد...

بعد که بهش پیام دادم پیامام رو سین کرد اما جواب نداد

کلا هر چند وقت یکبار پیامام رو سین میکنه جواب نمیده اما من هیچی بهش نمیگم تا دوباره خودش پیام میده 

اما بخاطر این کارش ناراحت شدم و بهش گفتم که چرا جواب پیامام رو نمیدی که گفت نمیدونم شاید ناراحتم کردی یا من ناراحته کردم بعد بهش گفتم که چرا آنلاین نشدی من چند روزه همش منتظر توام هیچی نگفت فقط گفت که شاید نفهمیده باشی و مهم نیست و بعد شروع کرد به معذرت خواهی و اما من ناراحت‌بودم و بعدش خیلی بد باهاش حرف زدم 

بعد چند وقته خیلی سرد شده نمیدونم چرا بهش که میگم میگه هیچی نشده تو فکر میکنی اما واقعا اینجوری شده 

نظرتون چیکار کنم؟ یعنی بخاطر این حرفم که گفتم چرا آنلاین نشدی ناراحت شده؟

چیکار کنم دوباره مثل قبل بشیم؟ 

اگه میشه کمک کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب قاطعانه بپرس ازش که دردش چیه

اگه باز گف چیزی نیس و اشتباه میکنی

دیگه ولش کن

رابطه باید دو طرفه اداره شه

نه این که فقط تو با چنگ و دندون بگیریش

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
امشب قاطعانه بپرس ازش که دردش چیه اگه باز گف چیزی نیس و اشتباه میکنی دیگه ولش کن رابطه باید دو طر ...

ازش می پرسم میگه که من خیلی دوست دارم و تو اشتباه میکنی اگه کم باهات حرف میزنم بخاطر اینکه کار دارم 

ازش می پرسم میگه که من خیلی دوست دارم و تو اشتباه میکنی اگه کم باهات حرف میزنم بخاطر اینکه کار دارم& ...

خب واقعا کارش زیاده؟

اگه اره که دیگه الکی ناراحتی خب

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
ازش می پرسم میگه که من خیلی دوست دارم و تو اشتباه میکنی اگه کم باهات حرف میزنم بخاطر اینکه کار دارم& ...

دقیقا ام واسه منم همین بود

حتی میگفتم سردی میگف دیوونه چشاتم

اونوقتی میگی من سردم؟؟

ولی وقتی دست از پیام دادن بهش برداشتم دیدم اونم پیگیرنشد