در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من فقط کف قابلمه رو چرب میکنم ذرت میریزم ونمک دربشو میزارم با حرارت متوسط رو به پایین بعد خودش شروع میکنه به باز شدن گهگاهی هم تکونش میدم..... همشون کاااامل باز میشه اگر روغن خیلی بریزی هم چرب میشه هم میسوزن
✨سپیده که سر بزند در این بیشهزار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
بستگی به مارک ذرت داره نباید نم گرفته باشه٫من درست میکنم در حد یکی دو قاشق روغن میریزم ٫شعله گازمم زیاد میکنم بعد یکم کمش میکنم ٫خیلی خوب میشه
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
از جای خوب میگیریم.روغن هم زیاد میریزیم ولی انگار چیز خاصی توش ریخته بود.خیلی خوشمزه بود
ی سری پودرای طعم دهنده هم هستن شاید اونارو ریخته بود