2777
2789
عنوان

چطور پوف فیل خوشمزه درست کنم؟

205 بازدید | 20 پست

خونه یکی از اشنا ها رفتیم یه پوف فیل خیلی خوشمزه درست کرد .مثل صنعتی ها تو دهن اب میشد.

باهاش رو در وایسی داریم نپرسیدیم 

شما میدونید رازش چیه؟

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

روغن 

نمک

فلفل

پاپکورن تازه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ذرت و بزاری تو آب یکم پوف کنه بعد خشکش کنی بپزی پفکی میشه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

من فقط کف قابلمه رو چرب میکنم ذرت میریزم ونمک دربشو میزارم با حرارت متوسط رو به پایین بعد خودش شروع میکنه به باز شدن گهگاهی هم تکونش میدم..... همشون کاااامل باز میشه اگر روغن خیلی بریزی هم چرب میشه هم میسوزن

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

همسر منم عالی درست میکنه مثل بیرونیا درشت و نرم میشه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
ذرتی که میخرید خوب و تازه باشه، عالی درمیاد روغن هم باید اونقدری بریزید که همه ی ذرتارو بپوشونه

از جای خوب میگیریم.روغن هم زیاد میریزیم

ولی انگار چیز خاصی توش ریخته بود.خیلی خوشمزه بود 

اگه ذرت و بزاری تو آب یکم پوف کنه بعد خشکش کنی بپزی پفکی میشه

به پوف کردنش کاری ندارم این مزه ش خیلی عالی بود دنبال راز خوشمزگی ش ام😋

همین کار رو میکنم به خوشمزگی این نبود

بستگی به مارک ذرت داره نباید نم گرفته باشه‌٫من درست میکنم در حد یکی دو قاشق روغن میریزم ٫شعله گازمم زیاد میکنم بعد یکم کمش میکنم ٫خیلی خوب میشه 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من فقط کف قابلمه رو چرب میکنم ذرت میریزم ونمک دربشو میزارم با حرارت متوسط رو به پایین بعد خودش شروع ...

ماهم اینکارا رو انجام میدیم به خوشمزگی اون نبود

انگار چیزی ریخته بود نمیدونم

دنبال راز خوشمزگی ش ام😋

از جای خوب میگیریم.روغن هم زیاد میریزیم ولی انگار چیز خاصی توش ریخته بود.خیلی خوشمزه بود 

ی سری پودرای طعم دهنده هم هستن شاید اونارو ریخته بود