ببین در کل مثلا نیم کیلو برنج یا خرده برنج محلی رو یه روز کامل آب بریز و بعد آبش رو بگیر و توی آفتاب خشکی کن و آسیاب نیم کن و بذار یخچال. حالا یه قاشق مربا خوری رو بریز توی ظرف کوچیک و یه کم تفت بده. یه قاشق چایخوری کره یا روغن محلی یا روغن زیتون بریز روش و کم کم آب اضافه کن تا مثل حلوا شه. شعله رو خیلی کم کن تا نیم نرم بپزه. یه کم شکر بزن. آماده هست
میتونی یه کممغز بادام رو بریزی توی آب و بذاری چند دقیقه بجوشه و پوست قهوه ایش رو بگیر و نرم نرم آسیاب کن و یه نصف قاشق چای خوری بریز توی حریره. فقط کم کم مقدار غذاش رو زیاد کن که دل درد نشه. اگه نداری فعلا از آرد برنج بیرونی استفاده کن. ولی بعد حتما خودت درست کن