2777
2789

سلام خانوما دخترم پنج ماهشه دکتر برنامه غذایی داده توش حلیم برنج هست ولی بلد نیستم چطوری درست میشه ممنون میشم راهنماییم کنین

برنج و با آب بذار بپزه یه تیکه گوشت و پیاز و جدا کامل بپز بعد میکس کن 

اب گوشت رو هم بریز توش قوت داره 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین در کل مثلا نیم کیلو برنج یا خرده برنج محلی رو یه روز کامل آب بریز و بعد آبش رو بگیر و توی آفتاب خشکی کن و آسیاب نیم کن و بذار یخچال. حالا یه قاشق مربا خوری رو بریز توی ظرف کوچیک و یه کم تفت بده. یه قاشق چایخوری کره یا روغن محلی یا روغن زیتون بریز روش و کم کم آب اضافه کن تا مثل حلوا شه. شعله رو خیلی کم کن تا نیم نرم بپزه. یه کم شکر بزن. آماده هست

میتونی یه کممغز بادام رو بریزی توی آب و بذاری چند دقیقه بجوشه و پوست قهوه ایش رو بگیر و نرم نرم آسیاب کن و یه نصف قاشق چای خوری بریز توی حریره. فقط کم کم مقدار غذاش رو زیاد کن که دل درد نشه. اگه نداری فعلا از آرد برنج بیرونی استفاده کن. ولی بعد حتما خودت درست کن

آخه گوشت برای بچه پنج ماهه زود نیس؟

منظورم یه تیکه کوچیک گوشت رون مرغ بریز ماه بعد گوشت گوسفندی اضافه کن 

میکس میکس کن.. بده توپولو بشه عزیز دلم 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست