2777
2789

دیروز رفتم میوه فروشی  چند بسته سبزی خرید  

بعد  دو دونه  فلفل دلمه ای 

سه دونه خیار  

۸ یا۷  قارچ خریدم  

بعدش اومدم بیرون  خجالت کشیدم  

من اندازه مصرف خریدم چون میدونم اگه زیاد بخرم خراب میشه ترجیح دادم تازه تازه بخرم 

😁😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درستو ما میکنیم 

ایران اینطوریه وگرنه کشورای دیگه کلا مث من و شما خرید میکنن

اگه اهل چهاردونگه(حالا همون چهاردانگه استان تهران)ای یا کسی که اونجا زندگی میکنه میشناسی بهم پیام بده💙😘

ن خوبه منم میخرم مثلا گاهی 2تا پیاز یا 2تا سیر دیگ هرچی نیازم باشه.. گاهیم زیاد میخرم.. خجالت نکش عزیزم دلت خاسته ب کسی چ

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان همه همینجوری دیگه خرید میکنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

منم خیلی دوس دارم اینجوری خریدکنم اماشوهرم خریدمیکنه اونقدرمیگیره تاخراب میشه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖