2777
2789

سلام ،الان برام ی سوال پیش اومد!!!من ی دوست داشتم ک صورتش خیلی جوش میزد و جوشای خیلی بزرگ و ناجور و حالت کبود باشه رنگ بنفش_ی مدت تحت نظر دکتر بود و ی قرصی بهش میداد و واقعا اثر داش روش و دیگ ازون جوش افتضاحا نمیزد ،دکتر بهش گفته این قرصا خطرناکه ی وقت حامله نباشی یا اگ خاسی اقدام کنی بهم بگو ک قطع کنی و دیگ نخوری_حالا این دوستم بنده خدا بعدش حامله شد(نمیدونم چقد بعد قطع قرصا )ک متاسفانه اینم ب گفته خودش دکتر شخصیو سونوگرافی اینا نرفته بود و فقط مرکز بهداشت میرف🤔بعد تو ۶_۷ماهگی فهمیدن ک بچه مشکل داره و سرش بزرگه و این اعتنا نکرد و گذاشت دنیا اومد(اونم کلی دکتر دعوا کرد ک باید سقط میشد و ممکنه خودت بمیری و فلان و سزارین شد_دنیا اومد طفلی ولی تا صبح نکشید بچه فوت کرد😔حالا یهو یادش افتادم ک ممکنه بخاطر مصرف اون قرصا بوده باشه یعنی؟؟؟🤔🤔🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

ن 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راکوتان تو بارداری خطرناکه 

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
اره راکوتان خطرناکه

اون خودش اون زمان فکرش نرسید ک شاید ازون قرصا باشه ،من الان یهو ب ذهنم رسید_یعنی ممکنه بخاطر ی زیبایی اون اتفاق افتاده باشه؟!😔😓

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
اون خودش اون زمان فکرش نرسید ک شاید ازون قرصا باشه ،من الان یهو ب ذهنم رسید_یعنی ممکنه بخاطر ی زیبای ...

من دختر خالم داروسازه اونسری بهم گفتش استفاده نکن اونایی ک استفاده کردن تو بارداری ب مشکل بر خوردن هورمانارو بهم میریزه باید تحت نظر پزشک خورده بشه من دیگه ترسیدم بیخیال شدم  

پسرا رو مخن اره.
من دختر خالم داروسازه اونسری بهم گفتش استفاده نکن اونایی ک استفاده کردن تو بارداری ب مشکل بر خوردن ه ...

واای پس همون بوده اینم_چون مشکل دیگه ایم نداش ،خوب کردی مصرف نکردی 😥

واقعا ناراحت شدم بابت این اتفاق..عزیزم قرص هایی مثل راکوتان دکوتان ونورم اسکین همه کورتون دارن .توکشورای خارجی کلا تجویزکورتون ممنوعه ولی متاسفانه درکشورما واسه جوش پوست دکترا تجویز میکنن وهیچ توضیحی هم دررابطه باعوارض بعدیش برای بیمارنمیگن.بیمارهم فقط ازاینکه جوشهاش خشک شده خوشحاله وعافل ازبلایی که کورتون سرکبد وسیستم هورمونی بدن میاره..این قرصها کبد روبه شدت خشک میکنه .وعوارض کبدی دریالهای بعدمصرف میاره.وبعدهم ریزش شدید مو...من مشاورپوست ومو هستم وازاین قبیل موارد زیاد دیدم..دلم میخاست میتونستم به همه این افرادبگم مصرف نکنید ولی چکارمیشه کرد که مردم فکرمیکنن چون دکترتجویز کرده .پس دلسوزانه وخیرخواهانه بوده.درصورتی که دکتر فقط واسش مهمه که الان بیمارراصی بشه وباعوارض اینده اش کاری نداره

واقعا ناراحت شدم بابت این اتفاق..عزیزم قرص هایی مثل راکوتان دکوتان ونورم اسکین همه کورتون دارن .توکش ...

ممنون عزیزم_آره واقعا کاش مردم متوجه شن ک بخاطر زیبایی دس ب هرکاری و هردارویی نزنن 😔