2777
2789
عنوان

تایپک پس انداز جوجه چرا حذف شده؟

260 بازدید | 10 پست

سلام کسی خبر داره چرا تایپک پس انداز جوجه حذف شده؟؟ هیچ تایپکی ازش نیست کلا. ما اونجا دو سال پس انداز میکردیم یعنی ممکنه به خواست خودش حذف شده باشه؟ پس اون همه تلاش بچه ها چی😤

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انداز جوجه؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
چجوری پس انداز میکردین؟!

چالش خرید طلا و سکه داشتیم دو سال بیشتر زحمت کشیدیم برای تایپک اما الان اومدم میبینم حذف شده بی علت

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
تازه میخواستم عکس طلا مو بزارم اونجا ،خورد خورد پس انداز کرده بودما

تایپک پس انداز رویای زندگی هست.. نمیدونین چرا جوجه حذف کرده تایپک رو؟