2777
2789
عنوان

شده ...

58 بازدید | 10 پست

چیزی رو از خدا بخواین تو اوج نیاز و بیچارگی و خیلی تحت فشار باشید و حال و اوضاع تون بد باشه، تنها امیدتون خدا باشه ،خدا جواب نده و برآورده نکنه؟

بعدش چیکار میکنید؟

شده لج کنید و گناه کنید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه . همون لحظه با خدا قهر می کنم همزمان که ازش گلایه می کنم تو ناراحتی ، تو ذهنم می گم خدایا ببخش می دونم حرفام درست نیست تو خیلی و خوب و مهربونی تنهام نذاشتی ولی ناراحتم ، دوباره به گله کردنم ادامه می دم . 😂ولی دلم طاقت نمیاره زود از خدا عذرخواهی می کنم . چون بهش ایمان دارم که منو رها نمی کنه و هر چیزی دلیلی داره ، مشکلاتم رو از چشم خدا نمی بینم .

خدا تو قرآن می گه ؛ هر بدی که به شما می رسد از جانب خودتان است و هر خوبی که به شما می رسد از جانب من است‌ .

خدا فقط خوبی می کنه ، خودتان هم منظور فقط خودمون نیست ، آدمای اطراف ، شرایط و....تاثیرگذارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
💔😔بعدش چیکار کردی؟رابطه ت با خدا چی شد؟

ناراحت که دروغه بگم نشدم ولی خدا رو که نمیشه از زندگیت بزاری کنار

طلبکار که نیستیم هر چی میخوایم خدا بده اگه تو همچین شرایطی بودی هر چقد میتونی ناراحت شو اینطوری آروم میشی تموم میشه ولی خدا رو مقصر ندون

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
نه . همون لحظه با خدا قهر می کنم همزمان که ازش گلایه می کنم تو ناراحتی ، تو ذهنم می گم خدایا ببخش می ...

👍منم یِ وقتا خودم خنده م میگیره از کارام ،قهر گلایه آشتی ،از خدا با همه وجودم ناراحت م باشه م ،میگم دوسش ندارم ولی خودمم میدونم الکیِ ته دلم با خداست ،آخرم برمیگردم به خودش ،هر چی بشه 

یِ وقتا غر میزنم شکایت میکنم میگم خدا بذار پای درد و دل و کسی و نداشتن برا درددل نه ناشکری ...🙂💔

ناراحت که دروغه بگم نشدم ولی خدا رو که نمیشه از زندگیت بزاری کنار طلبکار که نیستیم هر چی میخوایم خد ...

خدا رو که نمیشه از زندگی بزاری کنار 🥺👌

نه من مقصرم میدونمش ... .💔

اما خدای خودم خدای تصورات و اعتقادات خودم 

به قول سهراب :به خدایی که خودم میدانم

👍منم یِ وقتا خودم خنده م میگیره از کارام ،قهر گلایه آشتی ،از خدا با همه وجودم ناراحت م باشه م ،میگم ...

آفرین عزیزم..واقعا خدا جز جدانشدنی وجود هر انسانه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋