خواب دیدم رفتم دکتر توی نوبت بودم یهو دکتر خواست بره التماس کردم گفتم خواهش میکنم منو معاینه کنید با اکراه قبول کرد رفتم دراز کشیدم برای سونوگرافی یهو عکس جنین اومد روی مانیتور کاملا رشد کرده بود انگار ماه اخر بود به نظر پسر بود...گریه میکردم از ذوق خوشحال بودم خیییلی ...تعبیرش چیه؟هنوز مونده تا تاریخ پریودم...
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ینی ممکنه؟من از خدامه...پیشگیری دارم اما طبیعی.. شنیده بودم میگن حتی اینجوری هم امکان بارداری هست
بله چرا ممکن نباشه گلم ان شالله قدمش خیر باشه 💕
یکی از اشناهای ما هم طبیعی جلوگیری میکرد بعد
فهمید حامله شده الانم یه دختر ناز داره
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕