2777
2789
عنوان

نزدیک عروسی جاریمه و من بدجوری شکارم از دست خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 48 پست
چه شجاعتی، درود بر تو😉😅

آخه پررو پررو مثلا میگفت واس رویا فلان چیز باید بگیرم رسمه

منم باخنده میگفتم ولی زمان من میگفتی وظیفه خانواده عروسه ها

یا مامان جاریم واس یخچال عروس کیک خرید اورد داد بذاره یخچال عروس یهو ماددشوهرم گفت ای وای وظیفه مابوده کیک بخریم

باز باخنده گفتم پس چرا واسه من نخریدین؟

خیلی موردا بود قشنگگگگ ب روش اوردم باخنده فکرنکنه نمیفهمم

دیگ خودش رو جمع کرد😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حس بدی هست درک میکنم  ولی مقصر اصلی همسرته گلم ... اگه اون با مادرش همکاری نمیکرد این اتف ...

نمیگم تقصیر جاریمه ولی اون خیلییییییی فرا تر از حقش داره جلد میره و من حقوق ساده و معمولیمو نادیده میگرفتن. 

حق داری .

ولی اهمیت نده

بجاش توهم برای عروسیش برو ارایشگاه خوب .لباس وهمچی 

ولی ب هیچکی تا روز عروسی چیزی نگو

اونجام مث یه مهمون باکلاس خوش بگذرون

بعد از اینم جز برای مهمونی و خوشگذرونی نرو خونه شون کم برو.

اگ مادرشوهرت بهت احتیاج پیدا کرد اصلا همراهی و همکاری نکن

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
چقدر بادرک هستین😍

خب عزیزم اگر بخوایم به همه مساعل با دید منفی نگاه کنیم که باید از همه دلخور باشیم  و  غصه بخوریم  من مخصوصا اصلا و ابدا به کارهایی که مادرشوهرم برای جاریام یا دختراش و‌پسراش میکنه اهمیت نمیدم  وبه نظرم درسترین کار رو میکنه حتی اگر از نظر من غلط باشه یا واسه من نکرده باشه من همیشه خوبی هایی که در حقم کردن در نظر میگیرم نه بدیهاشون  و هیچ وقت ارزش خودمو با مادیات در نظر نمیگیرم هرگز. هرگز. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

استارتر عزیز، کاملاً حق با شماست و اونایی که میگن حسادت می کنی توی موقعیت شما از شما بدتر میشن ولی گذشته تموم شده اولا سعی کن هر طور شده پیشرفت داشته باشین و دنبال روزهای بهتری برای خودتون باشین چون هم باعث میشه سرتون گرم بشه و به این مسائل فکر نکنین و هم احساس بهتری به خودتون و آیندتون داشته باشین.... برام مثل روز روشنه که همسایگی جاری دوم و چهارم به جاهای خوبی نمیرسه.....