من الان نزدیک به دو سال با آقایی دوست هستم ایشون خواستگارم هستن و برای ازدواج میخواد منو خانواده منم در جریان هستن من تهرانم ولی ایشون مشهد هستن اوضاع مالی خوبی ندارن ما همدیگرو خیلی دوست داریم و میخوایم که با هم ازدواج کنیم ولی مشکل بزرگ ما بی پولی خواستگارمه ما از نظر اخلاقی و فرهنگی بهم میخوریم من از خانواده متوسطی هستم و برام پول اهمیت نداره بهشون هم گفتم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم
این لوس بازیارو لطفاً جمع کن. کات کن باهاش و به یه ازدواج با هم کفو و هم شهر خودت فکر کن، که حداقل بعد از دوسال بخاطر مشکلات مالی و فرهنگی از هم جدا نشید..
این لوس بازیارو لطفاً جمع کن. کات کن باهاش و به یه ازدواج با هم کفو و هم شهر خودت فکر کن، که حداقل ب ...
ببین زمان لوس بازی من گذشته من الان چهل سالمه در ضمن من خودم دوست دارم با یه نفر که تهرانی نباشه و اهل شهر دیگه ای باشه ازدواج کنم ما فقط مشکل مالی داریم و گرنه از هر لحاظ هم کفو هم هستیم لوس بازی برای یه دختر کم سن و ساله که برای یه دختر چهل ساله
این لوس بازیارو لطفاً جمع کن. کات کن باهاش و به یه ازدواج با هم کفو و هم شهر خودت فکر کن، که حداقل ب ...
در ضمن ما اول آشناییمون حرفامون رو زدیم اون صادقانه حرفاشو زد و من هم قبول کردم لزومی نمیبینم بخوام توی دوران ازدواج بزنم زیر حرفم و بخوان زندگیمو از هم بپاشم حرافارو قبل از ازدواج بزنی بهتره صادقانه