2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

97 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

من الان نزدیک به دو سال با آقایی دوست هستم ایشون خواستگارم هستن و برای ازدواج میخواد منو خانواده منم در جریان هستن  من تهرانم ولی ایشون مشهد هستن اوضاع مالی خوبی ندارن ما همدیگرو خیلی دوست داریم و میخوایم که با هم ازدواج کنیم ولی مشکل بزرگ ما بی پولی خواستگارمه ما از نظر اخلاقی و فرهنگی بهم میخوریم من از خانواده متوسطی هستم و برام پول اهمیت نداره بهشون هم گفتم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

این لوس بازیارو لطفاً جمع کن. کات کن باهاش و به یه ازدواج با هم کفو و هم شهر خودت فکر کن، که حداقل ب ...

ببین زمان لوس بازی من گذشته من الان چهل سالمه در ضمن من خودم دوست دارم با یه نفر که تهرانی نباشه و اهل شهر دیگه ای باشه ازدواج کنم ما فقط مشکل مالی داریم و گرنه از هر لحاظ هم کفو هم هستیم لوس بازی برای یه دختر کم سن و ساله که برای یه دختر چهل ساله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این لوس بازیارو لطفاً جمع کن. کات کن باهاش و به یه ازدواج با هم کفو و هم شهر خودت فکر کن، که حداقل ب ...

در ضمن ما اول آشناییمون حرفامون رو زدیم اون صادقانه حرفاشو زد و من هم قبول کردم لزومی نمیبینم بخوام توی دوران ازدواج بزنم زیر حرفم و بخوان زندگیمو از هم بپاشم حرافارو قبل از ازدواج بزنی بهتره صادقانه