2777
2789
عنوان

آزمایش دیابت بارداری خیلی بده؟ شنیدم اون مایه حالت تهوع میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 29 پست

اولش که چون ناشتایی خیلی میچسبه قندتو میبره بالا. اما تا اون یه ساعت بگذره و بری آزمایش بدی من دراز کش بودم تو ماشین شدیدا حالت تهوع داشتم، دیابتم نداشتما ربطی نداره

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تهوع که نداشتم.  ولی تو هردو بچم حالم بد میشد.  وقتی می خوردم یه خستگی و بی حالی شدید بهم وارد میشدم می خواستم بخوابم ولی خوب نمیشد.  زمان بر هست.  ولی من تو هردو بچه هام قندم بالا بود تو دومی که وحشتناک بالا بود.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ممنون از نظراتتون مامانا💕

چند هفته باید بری؟

من سر دخترم که دکتر کلا برام ننوشت. اواخر بارداری دکترم را عوض کردم گفتن برای زایمان لازمه. انجام دادم ولی چیزی بهم ندادن بخورم خودم اب قند خوردم

عزیزم من همین شنبه این آزمایشو دادم اصلا آزمایش سختی نیست انگار آب پرتقال میخوری محض احتیاط اگه فکر میکنی شاید حالت بد شه یه دمیترون قبلش بخور 

به منم انقدر گفته بودن بده بده که دوهفته همش عقب جلو کردم بعد رفتم دیدم اصلا بد نبود خدایی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

یجا بشین ،آروم و کم کم بخور_هر سریم ی نفس عمیق بکش 😆خوبه 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

منکه خوردم هیچیم نشد.

تازه اگه میدادن دوتا میخوردم.

انقدر همه گفتن حالت تهوع میاره،ادم تلقین میکنه به خودش

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه تهوع که نداشتم.  ولی تو هردو بچم حالم بد میشد.  وقتی می خوردم یه خستگی و بی حالی شدید ب ...

بعد چی کردید با قند دوران بارداری؟

من این ماه که ۳۶ هفته هستم یهویی ۶ کیلو اضاف کردم،دکتر احتمال قند داده،باید برم ازمایش

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چند هفته باید بری؟ من سر دخترم که دکتر کلا برام ننوشت. اواخر بارداری دکترم را عوض کردم گفتن برای زا ...

بین ۲۶ تا ۲۸

الان هفته ۲۷ هستم

آره کاش میشد نرم

انقد از این چیزا بدم میاد

لبیک یا مهدی🤚❤
منکه خوردم هیچیم نشد. تازه اگه میدادن دوتا میخوردم. انقدر همه گفتن حالت تهوع میاره،ادم تلقین میکنه ...

آره واقعا

منم خیییییلی تلقینی ام

از الان بهش فکر میکنم حالت تهوع میگیرم

لبیک یا مهدی🤚❤
بعد چی کردید با قند دوران بارداری؟ من این ماه که ۳۶ هفته هستم یهویی ۶ کیلو اضاف کردم،دکتر احتمال قن ...

رژیم اثر نکرد من انسولین زدم روزی سه بار. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

رژیم اثر نکرد من انسولین زدم روزی سه بار. 

وااای روزی سه بار

برا من ازمایش ادرار ۲۴ ساعته  دفع پروتیین نوشته،حالا فردا قراره برم ،ظرف نمونه بگیرم 

وااای روزی سه بار برا من ازمایش ادرار ۲۴ ساعته  دفع پروتیین نوشته،حالا فردا قراره برم ،ظرف نمو ...

انشاءالله که نیست.  اخه قند وزنو بالا نمی بره که تاجایی که من می دونم.