اولش که چون ناشتایی خیلی میچسبه قندتو میبره بالا. اما تا اون یه ساعت بگذره و بری آزمایش بدی من دراز کش بودم تو ماشین شدیدا حالت تهوع داشتم، دیابتم نداشتما ربطی نداره
خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....
نه تهوع که نداشتم. ولی تو هردو بچم حالم بد میشد. وقتی می خوردم یه خستگی و بی حالی شدید بهم وارد میشدم می خواستم بخوابم ولی خوب نمیشد. زمان بر هست. ولی من تو هردو بچه هام قندم بالا بود تو دومی که وحشتناک بالا بود.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
انقدر همه گفتن حالت تهوع میاره،ادم تلقین میکنه به خودش
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه تهوع که نداشتم. ولی تو هردو بچم حالم بد میشد. وقتی می خوردم یه خستگی و بی حالی شدید ب ...
بعد چی کردید با قند دوران بارداری؟
من این ماه که ۳۶ هفته هستم یهویی ۶ کیلو اضاف کردم،دکتر احتمال قند داده،باید برم ازمایش
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
بعد چی کردید با قند دوران بارداری؟ من این ماه که ۳۶ هفته هستم یهویی ۶ کیلو اضاف کردم،دکتر احتمال قن ...
رژیم اثر نکرد من انسولین زدم روزی سه بار.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
برا من ازمایش ادرار ۲۴ ساعته دفع پروتیین نوشته،حالا فردا قراره برم ،ظرف نمونه بگیرم
وااای روزی سه بار برا من ازمایش ادرار ۲۴ ساعته دفع پروتیین نوشته،حالا فردا قراره برم ،ظرف نمو ...
انشاءالله که نیست. اخه قند وزنو بالا نمی بره که تاجایی که من می دونم.