2777
2789
عنوان

اگه متوجه خبانت مادرتون به پدرتون بشید چه رفتاری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 137 پست
میدونی ققط به خودش گفتم البته بیشتر با دعوا  اما مادرش فوت شده خواهرم نداره

الهی بگردم عزیزم تو تنهایی باید مادرتو از لجن بکشی بیرون ،شاید مادرت داره زندگی یه زن همسن خودشو خراب میکنه ،ونفرین پشتش میمونه ،،،،با آرامش صحبت کن بگو من همه چیو میدونم هیچ مدرکی برات رو نمیکنم ولی بدون درجریانم ،زندگیمونو خراب نکن 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ببین چند سال بعدش من با یه مشاور حرف زدم

اونم میگفت بهترین کار اینجور مواقع اینه که به روشون نیاری و به کسی نگی چون معمولا به خاطر خلا احساسی اینکارو انجام میدن و کم پیش میاد دنبال روابط جنسی برن پس بهتره سکوت کنی تا خودشون تمومش کنن

الان که فکر  میکنم فهمیدم  الان چند ساله که این کارشه  من اون موقع ها پای چیزی ...

میدونی چرا بهت میگم فرصت بده؟ چون یکی از نزدیکانمون همین‌طوری بود. در حد تلفن و پیامک. و فقط من فهمیده بودم. داشتم دیوونه میشدم. هر کاری میکردم تمومش کنه، نمیشد. خیلی ناامید شده بودم و نزدیک بود برم همه چیو بگم به همسرش. ولی الان خوشحالم که نگفتم. پسراش بزرگتر که شدن، انقدر قربون صدقه‌ی مادرشون میرفتن که دیگه روش نشد ادامه بده. تمومش کرد. الان داره درست زندگی میکنه

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
میدونی میترسم  به بابام بگم   از ناراحتی خدای نکرده سکته ای بیماری چیزی بیاد سراغش

بدترین جنایت در حق بابات اینه که تو که بچه اش هستی بری بهش بگی. آخه من نمیفهمم شما چیکار به گوشی مامانتون دارین؟؟ مگه کنکوری نیستین؟ کنکوری آخه میاد نی نی سایت.  

برو عزیزم به درس و کارت برس و کاری به مامان و بابات نداشته باش، اونم واسه چند تا پیامک

اینا هم همه زن و بچه دارن

ای وای من🥺🥺 ینی با چند نفره؟ جسور باش گوشیشو ازش بگیر و تهدید کن تکرار کنه به بابات میگی. اگر هم باز ادامه داد واقعا به بابات بگو بخدا گناه داره

ولی ببین چند سال بعدش من با یه مشاور حرف زدم اونم میگفت بهترین کار اینجور مواقع اینه که به روشون نی ...

انشالله همین طورشه 

ولی حس میکنم با این جدیده خدای نکرده... 

ولی کلا مامانم همش دنبال جلب توجهه

بچها این کاربر تو این تاپیکش گفته مادرش فوت کرده. حالا میگه خیانت کرده. میخواد پربازدید شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2016011/دعوای-داداشام سلام. ت رو خدا ب من راهکار بدین چیکار کنم دیگ تا این حد با هم دعواشون نشه۳ سال پیش مامانم فوت شد من موندمو بابامو داداشام ک یکی ۱۷ سال و اون یکی ۲۴ سالشه داداش

از