2777
2789
عنوان

پیشنهاد های بیشرمانه ی شیطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 35 پست

کسی که مخالفه برا چی نظر میده واقعا؟

باعث میشه هم‌به خودش توهین بشه هم طرف مقابل

جبهه تاپیک مشخصه ناراضی هستین برید بیرون

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
واقعا حرفاش شبیه سریالای شبکه ۲ تو ماه رمضون بود این ادبیات دیگه کار نمیکنه متعجبم که چطور متوجه ن ...

خواست که با مثال بگه و جوری بگه که همه بفهمن حالت داستان طوری گفت

وقتی برات پیش نیومده عزیزم الکی مسخره نکن دیدی که خیلی ها تو همین تاپیک سر همین موضوع اشتباه کردن و گول خوردن 

پس مثل سریالا نیست حقیقت جامعه اس

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیات شما هم شبیه لات و لوتای تو کوچه ست

چقدر ادم باید حقیر باشه که وقتی نمیتونه جواب بده شروع به توهین کنه

باشه من شبیه لات و لوتای توی کوچم. شما ببین مشکلت چیه که جای خود استارتر انقد با خشم و بی ادبانه جواب میدی و حقارتتو میریزی بیرون

خواست که با مثال بگه و جوری بگه که همه بفهمن حالت داستان طوری گفت وقتی برات پیش نیومده عزیزم الکی م ...

برای همه پیش اومده ولی این نگاها که ای شیطان فلان کرد بهمان کرد واقعا در حد دینی دبستان و راهنمایی و سریالای ماه رمضونه

غالب مردم جامعه اگاه ترن . لازمه این اگاهی. برای رشد

کسی که مخالفه برا چی نظر میده واقعا؟ باعث میشه هم‌به خودش توهین بشه هم طرف مقابل جبهه تاپیک مشخصه ...

فکر میکنم اداب حضور در جای عمومی رو نمیدونید. تاپیک عمومیه. هر کسی دوست داشته باشه نظر میتونه بده

فکر میکنم اداب حضور در جای عمومی رو نمیدونید. تاپیک عمومیه. هر کسی دوست داشته باشه نظر میتونه بده

شما که خداروشکر آداب رو میدونید 

عنوان و جبهه تاپیک مشخصه و کسی که میاد اینجا نظر مخالف میده قطعا دنبال دعواست چون سایت عمومیه هر دقیقه باید دعوا بشه؟!

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)