2777
2789
عنوان

پیشنهاد های بیشرمانه ی شیطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 35 پست
اول صبحی چقد حال بحث داری.چ ربطی به پزشکا داره و بقیه اونا اگه خطایی کنن ادم ناراحت نمیشه.ولی اخوند ...

نمیخوام عوض کنم که عزیزم

فقط گفتم همه رو نباید یکی کرد نه با لحن بدی گفتم...نه چیزی

بله میدونم ولی اینکه صراحتا میگید همشون مفت خورن و... اشتباس

پزشکم در کنار این مثال زدم 

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول صبحی چقد حال بحث داری.چ ربطی به پزشکا داره و بقیه اونا اگه خطایی کنن ادم ناراحت نمیشه.ولی اخوند ...

یعنی اگه یه پزشک خطا کنه مثلا تشخیص اشتباه بده بعد مریضت مثلا پدرمادرت باشه بخاطر اشتباه پزشک بمیره ؟ شما ناراحت نمیشید ؟ 😐😳

فرق نمیکنه چ روحانی چ پزشک ..هر کی باید تو حیطه خودش کارشو درست انجام بده .پزشک هم مسئول هست 

بچه هالطفاتاپیک منوبخونین یه راه حل جلوم بزارید به کمکتون نیازدارم

گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.           

عالی بود 

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
لعنت بهشون

زشته این حرفت ممکنه یکی پدر یا برادر یا مادرش این شغل رو داشته باشه ...بعد اونم ب شغل پدر شما بی احترامی کنه ناراحت نمیشی.!

بهتره بگیم لعنت ب هرکس که تو مسئولیتی ک داره کم کاری کنه 

بهتره به جوون ها و دختر پسر هایی نگاه کنیم که به تباهی کشیده شد زندگیشون با این روابط👌😐

نمونش خودم

یه غلطی کردم پام تا اخر عمر گیره🙂💔

ممنون میشم منو تو تاپیک های کنکوری تگ کنید😍❤اگه چالش درس خوندن هم داشتید منو تگ کنید 
بهتره 💙همش دنبال مسخره کردن نباشیم حرف بدی نزد گفت از همون اول حد و حدود از هر دو طرف باید رعایت ب ...

واقعا حرفاش شبیه سریالای شبکه ۲ تو ماه رمضون بود

این ادبیات دیگه کار نمیکنه

متعجبم که چطور متوجه نشدین