2777
2789
عنوان

امروز آزمایش دادم هفته 3 بارداری بودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
نه عزیزدلم بهداشت چیه واقعا کسی هست هنوز بره بهداشت؟؟🙈 نهایت برای زدن واکسن های نوزاد میرن

هر کس جدا از اینکه زیر نظر هر دکتری که باشه ، باید برا تشکیل پرنده بره بهداشت،  بعد از زایمان هم بچه مرتب باید زیر نظر بهداشت باشه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
نه عزیزدلم بهداشت چیه واقعا کسی هست هنوز بره بهداشت؟؟🙈 نهایت برای زدن واکسن های نوزاد میرن

بنظرم اگر بهداشت بره بد نباشه ها.اگر نزدیک باشه میتونه ماهیانه یه سری چکاپا رو رایگان انجام بده .

البته من خودم بچه ندارم اینا رو از اطرافیان شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس جدا از اینکه زیر نظر هر دکتری که باشه ، باید برا تشکیل پرنده بره بهداشت،  بعد از زایمان ه ...

نه عزیزم

چه اصراری داری اطلاعات غلطت رو فرو کنی توی مغز دیگران

شما برو بهداشت

بای

مبارکت باشه گلم 

منتظر بودم خبر بارداری تو بدی 😍 

آزمایش بارداری هزینش چقد بود 

چن ساعته آماده شد؟

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
مبارکت باشه گلم  منتظر بودم خبر بارداری تو بدی 😍  آزمایش بارداری هزینش چقد بود  ...

ماله ما چون بیمه نیروهای مسلح هست هزینه کلش 21 تومن شد ازمایشمم اورژانسی بود یه ساعته حاضر شد

ماله ما چون بیمه نیروهای مسلح هست هزینه کلش 21 تومن شد ازمایشمم اورژانسی بود یه ساعته حاضر شد

آهان 

مرسی

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍