2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش مهندس باشه خودش دکتر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدیم 

پس تا کاملا ازش مطمئن نشدی زیر یک سقف نرو... 

شوهرتون شغلش چیه؟ رشته ش چیه؟؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
مهندس طراح هستم و با کلی روابط  شوهرم با من هستن

طراح ساختمان یا صنعتی؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
پس تا کاملا ازش مطمئن نشدی زیر یک سقف نرو...  شوهرتون شغلش چیه؟ رشته ش چیه؟؟

مهندس معدن ولی الان زیاد شغلش ربطی به مهندسی نداره رستوران داره که البته شریکه مال خودش نیس

مهندس معدن ولی الان زیاد شغلش ربطی به مهندسی نداره رستوران داره که البته شریکه مال خودش نیس

بنده خدا بتونه پیشرفت کنه که رستوران عالیه. البته الان چون شریکه و ممکنه سهم شراکتش کم باشه طبیعیه درآمدش زیاد نباشه. ولی بتونه برای خودش رستوران باز کنه و پیشرفتش بده واقعا شغل عالیه. چون دیدم از نزدیک.

شوهر خاله من رستوران داره... میلیاردره... 

اگر مایل بود هم میتونه ادامه تحصیل بده و صرف داشتن مدرک برای همسطح شدن با شما ، ارشد یا دکترا بگیره. سخته ولی میشه...

بله همینطوره ممنون عزیزم😍

قربونت... موفق و خوشبخت باشی عزیزم🌹🌹

دوستان اینکه میگم جدا بشیم واسه اینه این مدت از مادرش و خودش بی احترامی دیدم وگرنه هیچکس بیخودی رابطه شو خراب نمیکنه مادرش تو این مدت عقد میرفتم خونشون با بی احترامی دستور میداد که باید کار کنی و از این حرفا تو خونشون یه کلفت میخواست از من

حالابزار قبول بشی بعد بدبختو بکوب

بنظرمن کسی که هنوز به جایگاهی نرسیده انقدر نگاه ازبالا به پایین داره همون بهتر ازدواج نکنه طرف و بدبخت میکنه نه تنها تواین زمینه که توتمام مسائل این دید بالا وجود داره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤