2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش مهندس باشه خودش دکتر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 79 پست
برای مهندسا دختر خوب فراووونه  یه وقتایی درآمد مهندس از دکترا بیشتره  بستگی به خودش داره

ن نامزد من تو کار مهندسیش نیس زیاد😂کارای دیگه درکنارش انجام میده درآمدش ۶ تومنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع دیگه  منم دختر مهندس ، شغلم خیلی سخته تا ۱۰ شب دارم با کارفرما سروکله میزنم  شغل مردو ...

منم مهندسم تو یه اداره دولتی،کارم راحته.ولی کلا دخترای مهندسو هرکسی نمیگیره میترسن بعدا پز عنوانشونو بدن

به نظر من اگر طرز تفکر شما اینطوریه که بعد گرفتن دکترای داروسازی درآمد خوبی داری، یعنی بهتر از همسرت و این باعث اختلافتون میشه، اصلا با اون بنده خدا ازدواج نکن. 

از طرفی، شما هنوز کنکور نداده، نامزدی با اون آقای مهندس. اگر قراره تو زندگی و در کنار ایشون مراحل ترقی رو طی کنی و دکتر بشی، صد برابرش هم درآمد داشته باشی نباید منت بزاری ، چون خود همسرت پله ای برای ترقی شما بوده.

از طرف دیگر، تشویق کن همسر مهندسان هم، در کنار سالهای تحصیل شما، درسش رو ادامه بده و دکترا بگیره ... شما هم پله پیشرفت همسرت باش. 

ولی واقعا رو طرز فکرتون کار کنید بعد ازدواج کنید. خواهرانه همه این مطالب رو برات نوشتم عزیزم.

موفق باشی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
کآرمند بخش خصوصی

موفق باشی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

منم مهندسم تو یه اداره دولتی،کارم راحته.ولی کلا دخترای مهندسو هرکسی نمیگیره میترسن بعدا پز عنوانشونو ...

من که شوهرمو جر دادم 

بهش میگم اگر شوهری مثل خودم داشتم نصف شهر مال ما بود😂

ولی خداییش همکارام شفتمن