elone٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1422 عنوان دختر خانمایی که یائسگی زود راس گرفتن از اول با قرص پریود میشدن بیاین 162 بازدید | 11 پست من این مشکلو از اول داشتن اصلا هم ژنتیکی نیس از آینده میترسم کسی هست که با وجود این مشکل بچه دار شده یکم بیاین روحیمو ببرین بالا خیلی داغونم😔 1400/12/07 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10086 چند سالته؟ ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 7069 یعنی چند سالگی یائسه شدی؟من پریودم خیلی نامنظمه میترسم برم دکتر الان دوماهه نشدم😢
elone٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1422 یعنی چند سالگی یائسه شدی؟من پریودم خیلی نامنظمه میترسم برم دکتر الان دوماهه نشدم😢 از همون اول با قرص فقط
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10086 ۲۶ ببین باید واقع بین باشیبا دارو درمان میشهمنتها چککن رحم کوچک نباشهحتما داروهات رو بخور چون نیاز بدنتهو بعد از ازدواج در اولین فرصصصصت بچه دار شواگر تعداد زیاد دوست داریدوباره بدون فوت وقت باردار شو. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
elone٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1422 ببین باید واقع بین باشی با دارو درمان میشه منتها چککن رحم کوچک نباشه حتما داروهات ر ... نه ابعاد رحم و تخمدان نرماله ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم خب منم میخوام بچه دار بشم ولی چجوری آخه
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10086 نه ابعاد رحم و تخمدان نرماله ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم خب منم میخوام بچه دار بشم ولی چجوری آخه با دارومن دیدم خیلیا بچه دار میشننگران نباش.ولی باید راستش رو تو خواستگاری به اون آقا بگی. ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
elone٧٤ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1422 با دارو من دیدم خیلیا بچه دار میشن نگران نباش. ولی باید راستش رو تو خواستگاری به اون آقا بگ ... من متاهلم و بعد یه ماه عروسیمه تا حدودی هم در جریانه
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10086 من متاهلم و بعد یه ماه عروسیمه تا حدودی هم در جریانه ببین معطل نکنچون احتمالش هست خدای نکرده که ...پس زودی اقدام کن ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش