2777
2789

من این مشکلو از اول داشتن اصلا هم ژنتیکی نیس از آینده میترسم کسی هست که با وجود این مشکل بچه دار شده یکم بیاین روحیمو ببرین بالا خیلی داغونم😔

چند سالته؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶

ببین باید واقع بین باشی

با دارو 

درمان میشه

منتها چک‌کن رحم کوچک نباشه

حتما داروهات رو بخور چون نیاز بدنته

و بعد از ازدواج در اولین فرصصصصت بچه دار شو

اگر تعداد زیاد دوست داری

دوباره بدون فوت وقت باردار شو.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ببین باید واقع بین باشی با دارو  درمان میشه منتها چک‌کن رحم کوچک نباشه حتما داروهات ر ...

نه ابعاد رحم و تخمدان نرماله ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم خب منم میخوام بچه دار بشم ولی چجوری آخه

نه ابعاد رحم و تخمدان نرماله ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم خب منم میخوام بچه دار بشم ولی چجوری آخه

با دارو

من دیدم خیلیا بچه دار میشن

نگران نباش.

ولی باید راستش رو تو خواستگاری به اون آقا بگی.

من متاهلم و بعد یه ماه عروسیمه تا حدودی هم در جریانه

ببین معطل نکن

چون احتمالش هست خدای نکرده که ...

پس زودی اقدام کن