2777
2789

پيج اينستام ميزارم اينجا انلاين نبودم اونجا پاسخگو شما عزبزانم هستم 🌿❤️🌸🌿 

Hairstylis_afsun

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز پروتین تراپی همراه با صافی هم انجام میدین؟

بله عزيزم انجام ميديم عكس موهاتون بفرستيد دايركت اينستا وضعبت موهاتون ببينم 

تكنيك هاي خيلي بهتري هم داريم 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
به نظرتون میشه کسی موهاش دکلره کامل کنه ولی موهاش نسوزه اصلا؟

بله عزيزم من دكلره كامل انجام ميدم بدون اسيب 

به نظرتون میشه کسی موهاش دکلره کامل کنه ولی موهاش نسوزه اصلا؟

بله عزیزم من سال ۹۵ یه خانمی برام انحام دادن فقط رنگکاربودن روزی ۲تا مشتری فقط قبول میکرد،صفرتاصد کارو خودش انجام میداد اصلا ب همکار نمیداد کارشو ،ازوقتی من نشستم تاوقتی که سشوارپایان راکشید بالاسرم بود،۳بار دکلره راشارژ کردوقتی میدید مو نمیره توپایه ۳بارشست خشک کرد مواد زد تابپایه رسوند واقعا کارش حرف نداشت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
عزیزم ی رنگ مو قهوه ای شیک ن روشن و ن تیره میخوام چی بزنم؟موهام مشکیه ضخیم نیست 

موهات الان چه رنگيه ؟ عكس بفرست واسم 

من چهارشنبه موهام رنگ و لایت کردم اگه هفته بعد بخوام کراتین کنم  رنگ و لایتم میره؟؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
عزیزم میشه بگی چه رنگی با هم ترکیب کنم که موهام چند درجه روشن بشه موهام مشکی هست والا من هر رنگی میز ...

عسلي مخواي بشه ؟ 

بله عزيزم انجام ميديم عكس موهاتون بفرستيد دايركت اينستا وضعبت موهاتون ببينم  تكنيك هاي خيلي به ...

عزیزم کدوم منطقه هستین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بله عزیزم من سال ۹۵ یه خانمی برام انحام دادن فقط رنگکاربودن روزی ۲تا مشتری فقط قبول میکرد،صفرتاصد کا ...

چقدر دوست دارم موهام دکلره کنم چون هر رنگی روش بزنم قشنگ میشه اون وقت ولی به شدت میترسم

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
من رنگ کاراملی شماره 8 گرفتم  اگه رو موهام بزارم چه رنگی میشه  موهام رنگ دارن  اگه ...

بفرست دايركت گلم راهنماييت كنم