2777
2789
اخه واقعا کدوم خانمی دلش میاد بدون همسرش بره خارج که نیاز باشه به گرفتن این حق،،،،  

خانمی که شوهرش برای مسافرت رفته خارج و حالا خبری ازش نیست و میخواد بره دنبالش؟ خانمی که خارج زندگی میکنه و یه سر اومده ایران و حالا تا شوهرش نیاد اجازشو بگیره نمیتونه برگرده؟ خانمی که از شوهرش جدا شده... خانمی که بچش رو بردن... خانمی که...

خانمی که عقلش بعد از چهار سالگی هم رشد کرده و دلش بر اساس قصه سیندرلا هم نه، طبق تام و جری براش تصمیم نمیگیره؟

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
وقتی تو جامعه هر روز میبینی یه عده مرد به راحتی وبدون اجازه میرن خارج و به زناشون نمیگن زنشونم هیچ ک ...

والا بعضی از شوهرا خیلی نوبرن ک بتونن بدونه زنشون برن جایی، خداراشکر اطراف من زن دوستن، خدا برا کسی نخاد، مرد نامرد بده 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.