2777
2789
عنوان

نماز خواندن عیب نیست🔴

269 بازدید | 38 پست

[ #مشارطه]

سلام رفقا 😊

🚫چرا فکر میکنید اگر نماز بخونید ،عقب افتاده ومتحجر هستین ؟😳

عزیزمن 💗رفیق من 😉،شما داری با خالق خودت صحبت میکنی🔊 و این یه نوع عشق بازیه🍀

اگر اون دوستت که نماز خوندنت رامسخره میکنه دیدی 👀،بهش از طرف من بگو 

✅یه سرچ‌بزن اینترنت فواید جسمی و روحی نماز رو بخون 😀،اتفاقا امریکائی ها هم تحقیق کردن ،دیگه نمیتونه بگه که آخوندا از خودشون در آوردن😂😂

باباجون خدا به نماز خوندن ما که احتیاج نداره 🤦‍♀️اما ما به خدا نیاز داریم 😎،وقتی کسی حاضر نیست روزی ۲۰ دقیقه با خالقش صحبت کنه چطور میتونه ازش کمک بخواد 

اصلا روش میشه ؟😖

پس #مشارطه امروزمون میشه تلاش برای درک نماز ☺✨

#گزینش_راه_انقلاب

https://shad.ir/gerakhoy

چند روز پیش داشتم یه ویس گوش میدادم میگفت ابلیس در مقابل انسان تکبر کرد و سجده نکرد و از درگاه خدا رانده شد.

حالا فکر کن آدمی که در مقابل خدا تکبر کنه و سجده نکنه...

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما این تفکرات رو نداریم . زندگی خودشه . شاید اینجوری دوست داره و ارامش میگیره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
چرا من چند روز پیش برای نماز رفته بودم دوستم بهم گفت امل 😶

وا اینا دیگه کین من فکر میکنم بیشتر نماز نخوندنا از سر ضعف ایمان و تنبلیه نه این فکر که عقب افتادگی و فلان

بدلیل اختلافات زیاد تفکر و اعتقاداتم با آدمای این سایت میرم :) خداحافظ :) 💔

خواهش میکنم نمازخونا سر نمازاتون و اونا که نماز نمیخونید هر موقع خواستید من و دخترم رو دعا کنید خدا برامون معجزه کنه و بهمون رحم کنه.

یه آیت‌الکرسی به نیت همه‌تون میخونم.

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
چرا من چند روز پیش برای نماز رفته بودم دوستم بهم گفت امل 😶

روایت هست در آخرالزمان کار به جایی میرسه که مومنان تو پستوها نماز میخونن.

تو قرآن چندتا آیه هست درباره کسانی که نماز رو به مسخره بگیرن؟

صبر کن بر آنچه که میگویند...اینم سخن خداست🤗

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جسارتا شما خودت اومدی یه حرف غیرعاقلانه انداختی وسط بعد داری برای اثبات نادرست بودنش دلیل میاری؟

توی همین نی نی سایت که بسیار عقاید مختلف درایم هم کسی نمیگه نماز خوندن عیبه

چراتوهم داریم که مدام میخوان ما رو نقد کنن و توی چشم هستیم

باور کنید عقاید فردی انسانها انقده دغدغه ادمها نیست. مشکل جایی هست که فکر میکنیم نوع عقاید ما بهمون اجازه میده در زندگی بقیه دخالت کنیم 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️