2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دماغ گوشتی هم خوبه تیپ پلاستی ؟من میخام یکم دماغم جمع بشه 

والا برا بيني هايي كه به استخوان نيازي نيس دست زده بشه تيپ پلاستي مي كنن، داخل مطب با بي حسي و با هرينه كمتر از عمل كامل

من تبريزم ٥ تومن ، شما برا چي تيپ پلاستي مي كني؟ تحقيق كردي فبلا؟ 

آره من هر کاری میرم فک میکنن قبلا عمل کردم ولی از بچگی حس میکنم  برا منم فقط پره هاش یکم پهنه.تهران جای خوبش ۱۵تومنه ولی ۷تومنم داره .فعلا دستم خالیه جای ارزون نمیتونم برم

آره من هر کاری میرم فک میکنن قبلا عمل کردم ولی از بچگی حس میکنم  برا منم فقط پره هاش یکم پهنه.ت ...

شما كسايي كه تيپ بلاستي كردن رو از نزديك ديدين؟ بد نميشه فرمش ؟ و اينكه بر نمي گرده بعدا؟

سوراخای بینیم کوچیکن و همچنین بینیم یکم پهنه  برای منم دعا کنید یه روز بتونم عمل کنم  هنوز ...

اگه از قسمت بالا پهن باشه كه بايد عمل بيتي كامل بكنين، زياد بهش گير نده بابا، من فكر مي كردم بينيم خيلي گندس ولي الان به هر كي ميگم ميگه تو كه احتياجي نداشتي. فرم دماغ هر كس به صورتش مياد

شما چرا نرفتی رینو پلاستی عزیزم🤕

من قسمت استخوان بينيم خوبه ، فقط قسمت پره هام مشكل داره برا همون. دوره ي نقاهت اين روش كمتره ، و چسب هم خيلي كم زده ميشه ، البته اون طرر كه من شنيدم ، خيلي هم نياز به مراقبت بعد از عمل نداره