2777
2789

وای چیکار کنم.؟حس میکنم خیلی نابود شد..بشدت مغروره و کسی جرأت اینکه چیزی بهش بگه نداره وگرنه با خاک یکسان می‌کنه طرف رو ولی من خوردش میکنم..با این حال بخاطر عشقش کوتاه میاد..این اواخر هم باهاش دعوا کردم مقصر خودم بودم ولی اون پا پیش گذاشت..من خیلی زودرنج شدم و حساس.وای بدون اون نمیتونم.اونم بدون من نمیتونه می‌دونم الان به قرص قلب و قرص های خواب آور پناه میاره:))) ولی این دفعه دیگه خیلی ناراحت شده و نمیاد پیام بده.منم غرورم اجازه نمیده! اولین باره در طی این مدت نامزدی اینجوری دیدمش که اومد پروفایل و بیو غمگین گذاشت بعد از دعوا..

🙂💔 هق..

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=228109991][/QQU  😐

مرض داری آیا؟

زندگی به کام رو تازه یاد گرفتی؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خوش بحالش چه احساسی نثارش میکنین ولی از جملات پر مهرتون مشخصه که هم عاشقیت و هم کاردان که می تونید عشق و احساس و قلب و ذهنتون متمرکز کنین سمت یک نفر مطمئن باشید این احساس بی نتیجه نمی مونه و بزودی حال دلتون به قول این یارو مجریه خوب میشه هر چند الانشم عالیه.

خوش بحالش چه احساسی نثارش میکنین ولی از جملات پر مهرتون مشخصه که هم عاشقیت و هم کاردان که می تونید ع ...

چیکار کنم.؟ نه واقعا میدونم اینجوری بنظر نمیاد ولی واقعا بیش از حد بهش علاقه دارم..