2777
2789
عنوان

بارداری با لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 38 پست
عزیرزززمم انشاالله هستتت منتظر خبرای خوب از طرفت هستیم استارتر خدا دعاهاتون رو که بی جواب نمیزاره&nb ...

ان شاالله

دو ساله دارم التماسش میکنم

ان شاالله که صدای دلمو شنیده و جواب داده

راضی ام به رضای خودش

ممنونم خدا جون...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تست ندارم خونه همسرم تا بیاره میشه شب یکشنبه صبح میذارم خدا بخواد حتما عزیزم مثبت بود خبر میدم

انشاالله

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ازوقتت گذشته؟اگه گذشته بی بی بزن انشالله بارداری احتمالا لک لانه گزینیه

امروز بود که نشدم

لک لانه گزینی ممکنه اینقد طولانی باشه؟

آخه من سه روزه لک دارم

البتع خیلی کم

حتی از دستمالم رد نمیشه

ممنونم خدا جون...
امروز بود که نشدم لک لانه گزینی ممکنه اینقد طولانی باشه؟ آخه من سه روزه لک دارم البتع خیلی کم حت ...

اشکال نداره بابا من مامانم تو حاملگیاش پریو دمیده تا سه ماهگی دخترعموم هم همینطور 

بزار دوروزسه روز  ازوقتت بگذره بعد بی بی بزن فقط بهم اطلاع بده حتما انشالله خبر خوب بدی و حامله باشی😍

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
گلم لانه گزینی امکانش هس اینقد طولانی باشه؟؟؟ لکه بینیش رو میگم

لانه گزینی شاید سه روز باشه اونم در حد چن تا قطره ب رنگ صورتی و کلا قطع شه

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
لانه گزینی شاید سه روز باشه اونم در حد چن تا قطره ب رنگ صورتی و کلا قطع شه

واسه منم همینجوریه دقیقا

روزی شاید به اندازه روی ناخون لک میبینم

ان شاالله که خیر باشه

ممنونم عزیزم

ممنونم خدا جون...
واسه منم همینجوریه دقیقا روزی شاید به اندازه روی ناخون لک میبینم ان شاالله که خیر باشه ممنونم عزی ...

انشاالله

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️