2777
2789

امروز بالاخره بعد ۳ هفته برگشت از سرکار ، خیلی معمولی بود چیز خاصی نگفت موقع خدافظی هم عادی بود نه بقل نه بوس هیچی ، واقعا برام سخت بود باهاش بگم و بخندم چون این مدت رفتار خوبی باهام نداشته کلا شاید اندازه انگشت های دست باهم حرف زدیم امشب:))) به نظرتون چیکار کنم؟ وقتی اون رفت بابام بهم میگه چرا باهاش حرف نزدی باهاش حرف بزن تعریف کن بخند :(( به خدا نمیشه دست خودم نیست نمیتونمم، واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم ، یا آدم لجباز چطور میشه زندگی کرد ..... میخام این مدتی که اینجاعه باهاش خوب رفتار کنم هرچند من همیشه باهاش خوب بودم ولی الان واقعا هیچ حرفی ندارم بهش بزنم دلم ازش پره ولی باید نقش بازی کنم چیکار کنم من حس میکنم اونم دیگه نمیخواد حس خودمه فقط ولی با این احتمال چطور باهاش حرف بزنم از چی بگم مغزم پیشش سفید میشه حرفام از یادم میرن

باهم مهربون باشید:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهم قبلا دوست بودید؟

چرا همونایی ک اینجا گفتی بهش نمیگی؟

باور کن صحبتی کردن حَلال مشکلات نزار رو دلت انبار یشه ک

مشکل به وجود میاره 

اگر تو حرف بزنی اونم میگه توضیح میده 

ببین ما ادما علم غیب ک نداریم باهم صحبت کنید کنار این ک نامزد هستید باهم دوست هم باشید 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
توام نه زنگ بزن نه پیام بده تا تکلیفتو معلوم کنه

واسه آدمی ک نامزدی این توصیه رو نمیکنن ک 

این خودش باعث سرد شدن اگر بنا به لج بازی باش که معلوم زندگی از هم میپاشه 

تنها راهش اینه ک باهاش صحبت کنه تا تکلیفشو بدونه 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
واسه آدمی ک نامزدی این توصیه رو نمیکنن ک  این خودش باعث سرد شدن اگر بنا به لج بازی باش ک ...

شما توصیه اتو بکن من با تجربه ای که دارم صلاح دونستم که این توصیه رو بکنم 

خودشناسی DNA plus
باهم قبلا دوست بودید؟ چرا همونایی ک اینجا گفتی بهش نمیگی؟ باور کن صحبتی کردن حَلال مشکلات نزار رو ...

نه سنتی ازدواج کردیم ، بهش گفتم هعی میگم چرا پیام نمیدی بروی خودش نمیاره ، با کلماتی مثل آها ، صحیح ، باشه جواب میده😐 بعدش چندبار بهش گفتم دلم برات تنگ میشه هیچی در جوابم نگفت جواب بقیه پیامامو میداد جواب اونو نمی‌داد ؛ باهم حرف بزنیم دعوامون میشه دعوا بشه اون قهر می‌کنه سرد میشه دیگه نمیاد ناز منو بکشه از دلم در بیاره همینجوری ول می‌کنه بدون هیچی

نه سنتی ازدواج کردیم ، بهش گفتم هعی میگم چرا پیام نمیدی بروی خودش نمیاره ، با کلماتی مثل آها ، صحیح ...

تکلیف خودتو روشن کن اگر میبینی درست نمیشه 

دوران نامزدی هر چند عقد هم باشی واسه شناخت وقتی محلت نمیزاره شاید نخوادت  از بزرگترت راهنمایی بگیر اگر میبینی خودت نمیتونی 

اگه شرایط خانوادت خوبه و میدونی موقیت بهتری پیش میاد حتما بهم بزن اگه نه برو مشاور

از همه لحاظ می‌دونم بعدا بهترش میاد ، فقط از حرف مردم میترسم ، یا میترسم خانوادم ناراحت بشن 💔🥲