2777
2789
عنوان

بچم همه چی رو پرت میکنه .سوال

287 بازدید | 6 پست

پسرم دو سالشه .و همه چی رو پرت میکنه .روانشناسی گفته بود اگه محض جلب توجه پرت میکنه بی توجهی کن و اگه محض بازی پرت میکنه یادش بده چی زو کجا پرت میکنن.

الان پسرم از هر دو نوع پرت میکنه هم برا جلب توجه هم محض بازی .چیکار کنم من . 

اتل متل توتوله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پرت کردن توپ و چند تا عروسک نرم وبالشتک در دسترسش بذار  اگه وسیله خونه پرت کرد دعوا نکن فقط ...

دو سالشه .ففط پرت میکنه همه چی رو .

روانشناس گفت بی توجهی کن .

حرفم اینه برا وقتایی که که محض بازی پرت میکنه هم باید بیتوحهی کنم یا بی توجهی فقط واسه زمانی هست که برای جلب توحه پرت میکنه؟

اتل متل توتوله
طبیعیه ولی باهاش بازی کن کاغذ مچاله کن براش یا بده خودشم مچاله کنه بعد بگو بیا اینوپرت کنیم یه سبد ه ...

دو سالشه .ففط پرت میکنه همه چی رو .

روانشناس گفت بی توجهی کن .

حرفم اینه برا وقتایی که که محض بازی پرت میکنه هم باید بیتوحهی کنم یا بی توجهی فقط واسه زمانی هست که برای جلب توحه پرت میکنه؟

اتل متل توتوله
دو سالشه .ففط پرت میکنه همه چی رو . روانشناس گفت بی توجهی کن . حرفم اینه برا وقتایی که که محض بازی ...

ببین من روانشناسی نخوندم اما مادرم و میدونم پرت کردن جز مراحل رشد کودکه پس بی توجهی بی معنیه .بچه از ما توجه میخواد  حالا اگه مثلا کنترل پرت میکنه قاشق پرت میکنه فرق میکنه داستان