2777
2789
عنوان

کنکوری ها کمکم کنید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 58 پست
نشد امتحان کردم

روشی که اون خانمه اسکرین فرستاده صحیح هست برای نظام قدیمش رو بزن ، فقط کد منطقه آموزش پرورشتو میخوای ، چه شهری هستی؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم با روش اون کاربر عزیز هم نشد

منطقه آموزش پرورشت کجاست چه شهری هستی؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

فکر کنم قبلا با یه شماره دیگه ثبت نام شدی.کد منطقه تو بزن بعد دو تا صفر شماره ملیتو بدم اگه تیهرانی آخرش یه ۶ بزن.من واسه دادشمو که از مدرسه ثبت نام شده بود چند سال پیشو اینجوری زدم قبول کرد.اگه با نتونستی برو کانال مدیکال استوز کامل توضیح داده

مرسی خدای مهربونم🧚‍♀️�عاشق پسرمم
فکر کنم قبلا با یه شماره دیگه ثبت نام شدی.کد منطقه تو بزن بعد دو تا صفر شماره ملیتو بدم اگه تیهرانی ...

مدیکال استوز 

بعد چند رقمه کلا؟

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
مدیکال استوز  بعد چند رقمه کلا؟

الان کرونا گرفتم حالم خوب نیست زیاد یادم نمیاد برو کانال مدیکال بزن ثبت نام کنکور تو جستو جو بزن کد سوابق تحصیلی کامل میار.اگه پیش دانشگاهی داشته باشی باید اونو بزنی

مرسی خدای مهربونم🧚‍♀️�عاشق پسرمم
الان کرونا گرفتم حالم خوب نیست زیاد یادم نمیاد برو کانال مدیکال بزن ثبت نام کنکور تو جستو جو بزن کد ...

مرسی پیدا کردم اما کد دانش آموزی میخاد

من ندارم. کد ملی میزنم نمیاره

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
اول کد منطقه  صفر  کد ملی  ۵ درسته؟یا اونوری بخونمش؟!

اول کد منطقه هست

ترتیبش اینطوریه که اول کد منطقه هست

ممنونم عزیزم

خواهش تونستی ثبت نام کنی؟

واقعا0؟خدا کنه  خودم چندسال پیش کنکور دادم یادم نیست

یه فرصت اردیبهشت خرداد معمولا هست برای اصلاحات پیگیر باش دیگه ببین دقیقا کی هست 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی