2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا!!!

49 بازدید | 6 پست

واسه روتین پوستی اول باید تونر استفاده کرد یا ژل؟؟

اگه ژل اوله بعد باید مواد تونر رو با آب شست؟؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

اول باید صورتتو شستشو بدی با ژل بعد ۱۰ یا ۲۰ دیقع تونر بعدش ابرسان

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید صورتتو شستشو بدی با ژل بعد ۱۰ یا ۲۰ دیقع تونر بعدش ابرسان

مواد تونر نیاز به شستن نداره؟؟؟

بعد شب قبل خاب انجام میدم ابرسان نیازه؟؟؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
تونر بعد شستن صورته احتیاجی به شستن نیست

ممنون

مواد تونر نیاز به شستن نداره؟؟؟ بعد شب قبل خاب انجام میدم ابرسان نیازه؟؟؟؟

ن نداره

اره نیازه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
ن نداره اره نیازه

ممنون