2777
2789

باهم دوستیم چندماه هست .قصدش خیلی جدیه برا ازدواج از اولشم دنبال ازدواج بود یعنی. اولین دختر زندگیش بودم و واقعا عاشقم شده انگار.ولی کلی مشکل داریم وسط که نمیتونیم ازدواج کنیم. ولی اون همش میگه من درست میکنم تو نگران نباش.حالا از این بگزریم

من خیلی دختر حساسی ام.پر توقع.دیگه هرکسی یه سری اخلاق های خاصی داره.بیشتر تایم روز سرکاره.خیلی کم باهم صحبت میکنیم. من نمیتونم اینطوری.خیلی سخته برام.دوست دارم برام وقت بزاره .بارها گفتم نبودش اذیتم میکنه.ولی انگار نمیشنوه.حس میکنم براش اهمیت نداره.دیروز تولدم بود فقط تبریک گفت .حتی گفتم میخوام روز تولدم پیشم باشی حرف بزنیم. شبش فقط پیام داد منم جوابش یک کلمه دادم گفت میخوای حرف بزنی گفتم وقتی میخواستم نبودی الانم خستم نمیخوام حرف بزنم.گفت باشه.

دیگه هیچ پیامی نداده بهم‌.همنقد بی اهمیت.

فکر میکنم خوبه که کات کنیم.این رابطه ته نداره.من خیلی بخاطر نبودش اذیت میشم حالم باهاش خوب نیست.

چیکار کنم به نظر شما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آدم هر چقدر هم سرش شلوغ باشه بازم برات وقت داره چون مهمی

وقت میزاره مثلا روزی یکی‌دوساعت آخر شب اما من گاهی توروزای خاص مثل تولدم یا روزای خاص بینمون میخوام باشه .مثل هرروز نباشه نمیفهمه

چرا قصدش که خیلی جدیه اما رفتارش رو نمیدونم 

قصدش ک ب تو نشون میده و رفتارش یکی نیس 

پیشت وانمود میکنه

نمیدونم تصمیم با خودته ...

ولی گندش نکن واست شاخ میشه

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃
وقت میزاره مثلا روزی یکی‌دوساعت آخر شب اما من گاهی توروزای خاص مثل تولدم یا روزای خاص بینمون میخوام ...

تو هم مثل خودش رفتار کن. به پسرا هر چقدر توجه کنی پرو میشن. کم محلی کنی بیشتر جذب میشن

دیدی بالاخره شد🥺✨
کات کنم ینی؟

کات کن میگم ک ادا درمیاره 

میدونه تو شرایط ازدواج نداری الکی هی اصرار میکنه...

مث اینکه من تو رو خونمون دعوت کنم درحالیکه فردا صبح حتما باید بری سرکار و من اینو میدونم تو نمیتونی بیای خونم ..

مشکل اینجاست که دارم از خودخوری دیوونه میشم کاش میتونستم بی تفاوت باشم

انقدا اش دهن سوزی نیس بنظرم انقد باید ارزش قائل میبود ک روز تولدت برات بهترینا رو پیش بیاره ...خصوصا خصوصا ک قصدش ازدواجه