2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم با پسره🤐

663 بازدید | 28 پست

عکس ی اگهی ترحیم گذاشتم پروفم بعد ی دیق پیام داد ک برا کیه،منم انلاین نشدم هنو فعلا هم نمیشم شاید تا فردا شایدم چن روز☹️🤒

دو روزه بیخبریم ع هم ،ی ماهه باهمیم میگه ورشکسته شدم ی سر دارم و هزار سودا باهام اذیت میشی ،دروغ نمیگه همی جوره 

وقتی دید پروفمو اونم با ای سرعت ینی چکم میکرده 😑☹️🤐😂🤦🏻‍♀️دیونه شدم 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
چه پیگیر😂

من یا اون

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عنوانت جوری بود فک کردم کارای خاک تو سری کردین😐🧕😂🤭

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958
دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه

هیچ وقت قرار نیس بفهمه،ازشانسم اگهی برا امروزه وهم فامیلیمه

پناه بر گاااد     الان چ بگیم خو؟

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐😐😐

خب🥴

خب هچ☹️