2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم با پسره🤐

672 بازدید | 28 پست

عکس ی اگهی ترحیم گذاشتم پروفم بعد ی دیق پیام داد ک برا کیه،منم انلاین نشدم هنو فعلا هم نمیشم شاید تا فردا شایدم چن روز☹️🤒

دو روزه بیخبریم ع هم ،ی ماهه باهمیم میگه ورشکسته شدم ی سر دارم و هزار سودا باهام اذیت میشی ،دروغ نمیگه همی جوره 

وقتی دید پروفمو اونم با ای سرعت ینی چکم میکرده 😑☹️🤐😂🤦🏻‍♀️دیونه شدم 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چه پیگیر😂

من یا اون

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عنوانت جوری بود فک کردم کارای خاک تو سری کردین😐🧕😂🤭

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958
دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه

هیچ وقت قرار نیس بفهمه،ازشانسم اگهی برا امروزه وهم فامیلیمه

پناه بر گاااد     الان چ بگیم خو؟

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐😐😐