2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا انتقال دادی ؟ کجا انجام دادی  ضخامت اندومترت چندبود انتقال دادی  منم باید هفته پیش ...

3تا انتقال دادمنمیدونم چقدر بود زخامت دکترم یک ذوز درمبون تو مطب خودش سونو واژینال میکرد و گفت شرایط واسه انتفال خوبه

بیمارستان ابان همه کارام و کردم

حالا کی باید بری برای انتفال? مگه دارو نداده بود بهت?

ایشالا که مثبته عزیزم من انقدر بی بی چک منفی دیدم که دیگه دوست ندارم بی بی بزنم 

دقیقا مثل من باور کن امروزم خیلی میترسیدم اما خب زدم دیگه. تا حالا اینهمه بیبی زده بودم بعد یه روزم نگاه میکنم همون یه خط بود اما امروز بعد سه چهار دقیقه رفتم نگاه کردم دیدم دوتا خطه کمرنگه. خیلی استرس دارم خیلی انتظار کشیدم

3تا انتقال دادمنمیدونم چقدر بود زخامت دکترم یک ذوز درمبون تو مطب خودش سونو واژینال میکرد و گفت شرایط ...

دارو داده بود اما فکر کنم بخاطر سینا فکت رشد نکرد 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
چرا به خاطر سینا فکت ? منم قبل از پانکچر زدم اونو البته من پانکچرم 13 دی بود انتقالم 2 اسفند کی پان ...

چندمه سیکلت انتقال دادی 

این انتقال دومم باید میبود انتقال اول منفی شد جنین فریز دارم 

الان چیا مصرف میکنی استراحت مطلق هستی دارو چی میخوری از لحاظ تغذیه چی ؟

چندمه سیکلت انتقال دادی  این انتقال دومم باید میبود انتقال اول منفی شد جنین فریز دارم  ا ...

17 سیکل انتقال دادم و انتقال اولمه

روزی دو تا پروژسترون میزنم یه پونه انوکسوپارین دور نافم میزنم2 تا اسرادیول صبح دو تا شب یه دوفاستون صبح یکی شب یه 

یدوفولیک و ویتامین ای و دسه و امگا سه هم روزی یکی

تغذیه هم هر روز میوه و اجیل و سبزیجات غذای سالم خونگی میخورم

دکترم گفت خیلی مهمه که یبوست نگیرم که رعایت کردم نداشتم خداروشکر

شما انتقال اولت چند روز بعد از پانکچر بود?

دکترتون کیه و کجا انجام دادین?

17 سیکل انتقال دادم و انتقال اولمه روزی دو تا پروژسترون میزنم یه پونه انوکسوپارین دور نافم میزنم2 ت ...

من سه روز بعد از پانکچر انتقال دادم بیمارستان بهمن 

من سه روز بعد از پانکچر انتقال دادم بیمارستان بهمن 

خیلی پزشکا میگن انتقال سریع بعد از پانکچر خوب نیست

من که هایپر شده بودم در کل نمیشد انتقال داد

ایشالا این دفعه همه چیز برات به خوبی پیش میره

خیلی پزشکا میگن انتقال سریع بعد از پانکچر خوب نیست من که هایپر شده بودم در کل نمیشد انتقال داد ایش ...

نمیدونم والا الانم که چندماه از انتقال اولم میگذره اما ضخامتم رشد نکرده وگرنه سری اول ضخامتم خوب بود اما نگرفت