2777
2789

چی هست؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب دندون پزشکی بودم ،دندونهای خودم هیچ مشکلی نداره ،گفتم میخوام بلیچینگ کنم گفت نکن خوب نیست گفتم کامپوزیت اونم گفت انجام نده ،بعد یه مریض دیگه داشت کامپوزیت میکرد گفت کامپوزیتم بمرور تغیر رنگ میده 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
من دیشب دندون پزشکی بودم ،دندونهای خودم هیچ مشکلی نداره ،گفتم میخوام بلیچینگ کنم گفت نکن خوب نیست گف ...

جدی؟

کامپوزیت که خیلی بده بسرم زده برم برای بلیچینگ

برای چی میگفت خوب نیست؟

جدی؟ کامپوزیت که خیلی بده بسرم زده برم برای بلیچینگ برای چی میگفت خوب نیست؟

راستشو بخوای نمیدونم چرا ،من دندونام صاف و مرتبه گفت هر زمان خواستی بیا برات پلیش میکنم دندوناتو ولی بلیچینگ و کامپوزیت نکن حیفه دندونات (دندونپزشک فامیلمون بود )

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
منم منصرف شدم  شنیدم خراب میشه مینای دندون

من میخواستم انجام بدم ولی پشیمونم کرد ،من زیاد مسواک میزنم گفت روزی ۱ بار بیشتر نزن دندونات آسیب پذیر و جرم پذیر میشه