یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بهش دمنوش و مایعات فراوون و شربت سرماخوردگی کودکان و استامینوفن واس تبش. بعد ک سرفه ش شروع شد آیورا دادم تا دوره ش طی شد. خیییلی مراعات غذایی کردم براش همه چی آب پز بدون حتی یک قاشق روغن
ما دقیق تست ندادیم که قطعی بگم ولی چون همه مون مثل هم گرفتیم حدس زدیم اومیکرونه . همه مون اول یه شب تب و بی حالی شدید فرداش گلو درد روز سه و چهار سرفه شدید . توی این مدت هم فقط قرص سرماخوردگی و کوریزان خوردیم تقریبا همه یک هفته بعدش خوب شدیم فقط دخترم کمی از سرفه هاش موند مثلا اول صبح یا وقتی میدوه سرفه داره که هر چی دارو دادم فایده نداشت حالا رو اوردم به داروی عطاری حس میکنم بهتره . حریره بادام و عسل هم خیلی خوب بود براش
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختر من یه شب سالم خوابید شروع به سرفه کرد،نصف شب سرفه ها خروسکی و تب و لرز کرد ،فرداش بردم دکتر چیز خاصی نداد گفت شربت گیاهی برا سرفه یا پلارژنین کیدز بده یا هرچی داری،استامینوفن داد،سرماخوردگی کوریزان،
بچه برادرم مدرسه رفت از مدرسه گرفت همممممممونو مریض کرده.خودش یکم تب کرد ولی الان مامانم حالش بده خواهرم همینطور باباش من.خدا لعنتشون کنه مدرسه رو باز کردن خود بچه زود خوب میشه اطرافیانشو داغون میکنه