2777
2789
عنوان

دلم برای داداشم خیلی تنگ شده 😔😔😔

2970 بازدید | 88 پست

سلام دوستان

خیلی دلتنگ برادرم هستم ، بخاطر زنش جرات ندارم بهش زنگ بزنم چون میدونم دوباره با برادرم دعوا راه میندازه برادرم هم غصه میخوره الهی قربون برادرم برم که با دلخوری رفت خونه ش خیلی دلم واسه مظلومیت و بی کسی برادرم میسوزه.

سلام

یوقت که سر کاره زنگ بزن. اصلا هم حرفی راجع به خونه و زنش نزن باهاش.

بهش هم بسپار که شماره ات رو پاک کنه که دلخوری پیش نیاد

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

برادرم ی شهر دیگه زندگی میکنه واسه سرزدن برگشته بودن زنش با بابام و مامانم بحثش شد زنش به مامانم ی فوش خیلی بد داده بود بابام هم به برادرم گفت تو بی غیرتی اگه غیرت داشتی اجازه نمیدادی این سگ تا این اندازه به خانوادت توهین کنه برادرم چشاش پراشک شد و رفت ، خواهر کوچیکم به برادرم زنگ زد یکدفعه زنش برداشت و بهش گفته بود نبینم دیگه هیچکدومتون زنگ بزنید به فلانی( برادرم) گفت اگه زنگ بزنید طلاق میگیرم ، بمیرم واسه برادرم که با دلخوری رفت از دیشب که رفته همش تو فکرشم خودم آخرای ماه هشتم بارداری هستم هر کارمیکنم از شدت فکر و خیال برادرم خوابم نمیبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یوقت که سر کاره زنگ بزن. اصلا هم حرفی راجع به خونه و زنش نزن باهاش. بهش هم بسپار که شماره ات ...

مشکل اینجاست معلمه و کلاسها دوباره مجازی شده 😢😢😢😢دارم دق میکنم واسش الهی قربون اون اشکهاش بشم

مشکل اینجاست معلمه و کلاسها دوباره مجازی شده 😢😢😢😢دارم دق میکنم واسش الهی قربون اون اشکهاش بشم

ای وای!

بنده خدا چه گیری افتاده.

کاش زنش حرمت نگه میداشت، یا حالا مامان، بابات میذاشتند به حساب نفهمی زنش و چیزی نمی گفتند

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
برادرم ی شهر دیگه زندگی میکنه واسه سرزدن برگشته بودن زنش با بابام و مامانم بحثش شد زنش به مامانم ی ف ...

تازه دیدیش دیگه 

صبر کن یه مدت بگذره 

چرا انقد بی احترامی به همدیگه آخه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

قضیه چیه ما که نمیتونم یکی رو قضاوت کنیم شاید مقصر هر دو طرف بودن

قصدم طرفداری از عروس نیست 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
طلاقش بده خب مگه مجبوره زیر دست یک روانی زندگی کنه

اینا نباید طلاق بدن پسره اگر زنشو نخاد همون جا یه سیلی میزد یا طلاق میداد ، زمان قاجار بود خواهرشوهر دخالت میکرد بعدم‌همه چیزو که نمیدونیم مریض که نیس فحش بده 

اینا نباید طلاق بدن پسره اگر زنشو نخاد همون جا یه سیلی میزد یا طلاق میداد ، زمان قاجار بود خواهرشوهر ...

گلم این خانم نمیگم که داداششون میگم

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
گلم این خانم نمیگم که داداششون میگم

پسره اگر زنشو نمیخاست که باهاش نمیرفت خونشون ، میموند پیش پدرو مادرش ، یکیم الکی فحش نمیده ، معلوم نیس دقیقا چی شده ، یا چقدر بی احترامی شده که عروس اینو گفته