2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی خرابه ..بخاطر سنگ های کلیه شوهرم میترسم از دستش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11257 بازدید | 107 پست
عزیزم اگر زیر ۶میلی باشه با اب فراون وخوردن قطره سنکل وطناب زدن دفع میشه یه قرص خیلی خوب هم بهت میگم ...

عزیزم سنگ زیاد داره ۵ میلی ۶ میلی

این قرصه هم دو جعبه خورد اتفاقی نیفتاد

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله نمیشه اینطوری نگران نباش براش صلوات میفرستم خدا بهتون آرامش و سلامتی بده 

مرسی مهربونم

واقعا دیگه دو ساله که نمیتونم شاد و آروم باشم 

فقط تو زندگی همین شوهرم رو خواسته بودم

قلبم هر شب نامنظم میزنه 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عزیزم سنگ زیاد داره ۵ میلی ۶ میلی این قرصه هم دو جعبه خورد اتفاقی نیفتاد

خب طناب زده روزی ده لیوان اب باید بخوره درضمن شما یه هندونه رو بشور خرد کن بزار با پوست بپزه بعدش تو میکسر میکسش کن دخلش یه قاشق عسل و یه خورده دارچین بریز دستورش تو اینترنت هست اونم خوبه

بابای منم کلیه ش سنگ سازه ولی خدا رو شکر خوب میشه نگران نباش شما هم😻

خداروشکر

شوهرم الان دوتا راست داره

چندین تا هم چپ

از بس دکتر هم میبرمش بنده خدا هیچی نمیگه اما خودم دیگه دلم میسوزه

آره عزیزم بهم بگی ممنون و مدیونت میشم

این چ حرفیه عزیزم سرت سلامت باشه، خرما بگیر هسته هاشو جداکن بعدبشور و24ساعت بذار تو یخچال باش، بعد هسته رو تو ی دیگ بریز روشم اب بریز بذار باشعله ی ملایم 6-7ساعت بجو‌‌شه مثلا اگه هسته هات زیاد بود8لیوان اب بزیر وقتی اندازه2لیوان موند خاموشش کن هرروز بده ی مقداری ی سوم استکان مثلا بخوره 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

خوب میشه نگران نباش

من خودم سنگ کلیه داشتم دفع شد

پدرم هم داشت الان کلیه هاش کم کار شده که خیلی باعث نگرانیه ماست 

اگر می خوای که کم کار نشه کلیه هاش باید حتما درمان بشه و تا اندازه سنگ ها زیاد بزرگ نشده دفع کنه یا اگر بزرگه با سنگ شکن خورد بشه و بعد دفع کنه 

رژیم غذایی شو کنترل کنه غذاهای پر گوشت و لبنیات براش خوب نیست

ورزش خوبه براش 

ادرار شو نباید نگهداره 

سقز کوهی رو دود بده و استنشاق کنه باعث حرکت سنگا میشه 

خودم آخرین بار با کشیدن دود سقز سنگم دفع شد

قطره های سنکل هم خوبه 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

نگران نباش انرژی خوب بفرس انشالله بزودی باردار هم میشی  دلت شاد میشع

کلا دیگه افسرده شدم

اون از شوهرم که انقدر برام عزیزه و روزی هزار بار میگم خدا دردش میدادی من 

اینم از تلف شدن جنینم

همش خواب میبینم همسرم کلیه از دست داده

این چ حرفیه عزیزم سرت سلامت باشه، خرما بگیر هسته هاشو جداکن بعدبشور و24ساعت بذار تو یخچال باش، بعد ه ...

شوهر من سنگ 6میلی و 4میلی و همینجوری پودر کرد پناه بر خدا

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بیشتر سنگ ها کلسیم اگزالات هستن از خوردن گوشت زیاد لبو لوبیاسبز بامیه اسفناج باید خودداری کنه نمک فس ...

آره آزمایش دادیم همین بود 

اینارو اصلا نمیدم بهش 

نمک هم نمیدم خیلی کم اونم نمک دریا 

خب طناب زده روزی ده لیوان اب باید بخوره درضمن شما یه هندونه رو بشور خرد کن بزار با پوست بپزه بعدش تو ...

خیلی آب میخوره خیلی بیشتر از ۱۰ لیوان

هندونه هم جوشیدم 

این روش هم چشم انجام میدم 

ممنونم مهربونم 

این چ حرفیه عزیزم سرت سلامت باشه، خرما بگیر هسته هاشو جداکن بعدبشور و24ساعت بذار تو یخچال باش، بعد ه ...

عزیزم مثلا چند تا هسته؟ مرسی حتما انجامش میدم 

حدودا چقدر هسته باشه عزیزم

خداروشکر شوهرم الان دوتا راست داره چندین تا هم چپ از بس دکتر هم میبرمش بنده خدا هیچی نمیگه اما خو ...

ان شاءالله چیزی نیس، دفع میشه بابام وقتی کلیه درد میگرف به خاطر سنگ، میرفت دکتر که جراحی کنه، قبلش همش با طب سنتی و ورزش خودش درمانش میکرد دیگه عملشم کنسل میشد

یه توکه پا، پیج لباسم7panda_shop 🌸 غرفه سایت باسلام https://basalam.com/7panda_shop