سنیز مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 عنوان حال دلم خیلی خرابه ..بخاطر سنگ های کلیه شوهرم میترسم از دستش بدم 11257 بازدید | 107 پست واسه شوهرم دعا میکنید معجزه شه سنگاش همه از بین بره و سالم و صحیح کنارم باشه؟ تازگی هم سقط شده بچمون اگه به دلتون افتاد دعا کنید شوهر من رو هم دعا کنید .دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه... 1400/12/06 | 05:08 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38862 عزیزم خوب میشه نگران نباش فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سنیز مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 عزیزم خوب میشه نگران نباش همینجا خوندم خیلی ها دیالیزی شدن من بعد از سالها بهش رسیدم بچمون هم که از بین رفتخدا شوهرم بهم ببخشه و سالمش کنهممنونم .دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12695 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزم فرستادم انشاالله به زودی خوب بشه💚نگران نباش گلم دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38862 همینجا خوندم خیلی ها دیالیزی شدن من بعد از سالها بهش رسیدم بچمون هم که از بین رفت خدا ... همه مثل هم نیستن عزیزم نگران نباش فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سنیز مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 سنگ کلیه نشنیدم خطرناک باشه عزیزم نگران نباش پناه بر خدا همینجا شنیدم باعث دیالیزی شدن شده پارسالم مجبور شدم عملش کردماما همچنان سنگ داره .دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
heeeelya عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9458 من شوهرم اینقد حالش بود همش اورژانس بستریش میکردن ی چیزی براش درست کردم سنگاش پودر شدن الان راحته میخای بهت بگم عزیزم خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
alonelywoman عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 398 عزیزم اگر زیر ۶میلی باشه با اب فراون وخوردن قطره سنکل وطناب زدن دفع میشه یه قرص خیلی خوب هم بهت میگم بخر بخوره طریقه ی مصرف روشه سیستون شرکت هیمالیا معجزه میکنه
سنیز مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزم فرستادم انشاالله به زودی خوب بشه💚 نگران نباش ... مممنونم منم واستون صلوات فرستادم مرسی دعامون کردی .دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
bella_ciao عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 13965 پناه بر خدا همینجا شنیدم باعث دیالیزی شدن شده پارسالم مجبور شدم عملش کردم اما همچنان سنگ دار ... ان شاءالله نمیشه اینطوری نگران نباش براش صلوات میفرستم خدا بهتون آرامش و سلامتی بده
سنیز مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 4786 من شوهرم اینقد حالش بود همش اورژانس بستریش میکردن ی چیزی براش درست کردم سنگاش پودر شدن الان راحته می ... آره عزیزم بهم بگی ممنون و مدیونت میشم .دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
7pandaهفت_پاندا عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1358 بابای منم کلیه ش سنگ سازه ولی خدا رو شکر خوب میشهنگران نباش شما هم😻 یه توکه پا، پیج لباسم7panda_shop 🌸 غرفه سایت باسلام https://basalam.com/7panda_shop
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12695 مممنونم منم واستون صلوات فرستادم مرسی دعامون کردی فدات بشم عزیزم خواهر قشنگم نگران نباش بسپار به خدا😘 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
kabos عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 6073 نگران نباش انرژی خوب بفرسانشالله بزودی باردار هم میشی دلت شاد میشع