2777
2789
عنوان

یه تجربه بگم براتون

585 بازدید | 19 پست

وقتایی که کسل شدید برای خوب شدن حالتون یه قسمت دورهمی رو ببینید خیلی میخندید خداییش ....

امشب دورهمی،قسمتی که خانم ژاله صامتی مهمون بود رو دانلود کردم و دیدم....حالم خیلی خوب شد خیلی:)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق ژاله صامتی هستم هر فیلمی که ت ش باشه رو نگاه میکنم اما از دورهمی بدم میاد .  رامبد جوا ...

ای بابا :)))

چرا؟!

خداییش اون طرز مزاح کردن یا خاطره ای رو تعریف کردن و ...  رو هیچکس جز مدیری نداره

حالا رامبد یه چیزی،مدیری شخصیت تکی داره

اره  خیلی اعتماد به نفس عالیه،در عین حال خوش رو بودن و مهربونیش و خوشکلیش محشره

اره ماشالله  پری خانم فیلم زیر خاکی😂😂

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

@نیکلاس_برایدن  

من تو تاپیکتون بودم که بهم جواب دادید 

رفتم بخونم دیدم تاپیکتون حذف شده 

میشه بفرمایید چی گفتید 

من همونم که گفتم مستاجر خونه ای هستیم که صاحبخونه برای پسرش ساخته و پسرش فوت شده بود... 

@نیکلاس_برایدن من تو تاپیکتون بودم که بهم جواب دادید رفتم بخونم دیدم تاپیکتون حذف شده میشه بفرمایید ...

میدونستم قراره اینو بگید 

این قرین پسرشه 

هنوز نفهمیده که مرده حداقل ۲۰۰ سال طول میکشه تا بفهمه 

به یه عامل مورد اعتمادتون مراجعه کنید حتما و تحصین بگیرید برای خونه 

میتونه هیلی شدیدتر بشه

ازین شروع میشه بعدا به ناباروری و..... میرسه 

دقیقا عین فیلم ترسناکا میشه 

سریعا یه اقدامی انجام بدید تا بلایی سر کسی نیاورده