2777
2789
عنوان

مجردای بالای 40 سال بیاین

568 بازدید | 29 پست

سخته واقعا نه از نطر عاطفی نه جنسی و نه هیچی تامین نباشی مخصوصا اینکه خانما احساسین و این سخت ترش میکنه

برای من که سخته

حالا کسی که پولداره  باز میتونه لذت ببره

ولی من نه پول دارم نه هیچی تازه مسئولیت کل کارای خونه با منه یعنی نابود شدم

سختی پشت سختی گرفتاری پشت گرفتاری

چرا بعصی ها تو زندگیشون خیلی خوشن ولی بعضی ها هم در حسرت 41 سال  وقت داشتم با اینکه تلاش کردم زندگی خوبی داشته باشم نشد که نشد

مطلقه ۳۷ سال قبوله؟

نه خیلیم خوبه

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

خداوند عادله یه جایی سهمتو کنارگذاشته بموقع بهت میده منظورم ازسهم لزوما شوهر نیست 

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر میکنی شوهر کردن خوشبختی میاره

میدونی چقدر زنایی هستن هر شب با شوهرشون میخوابن اما چون شوهرشون خودخواهه هیچ لذتی نمیبرن؟

میدونی چقدر زنای متاهل هستن که سختی میکشن و از آینده نامعلومشون در ترس و اضطرابن؟

ناشکری نکن

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
آخه پس کی؟

دورنیست صبر کن که پاداش صبرتم بزاره روش

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
آخه پس کی؟

عزیزم از من ناراحت نشیا ولی شاید خواستگاری داشتی و خودت ازدواج نکردی  خودت نخواستی یا ب بهانه ی مختلف ردش کردی  خیلی از دخترا کلا  ایراد میگیرن ک یکی قدش بلنده یکی کوتاهه یکی  پول نداره یکی ماشین نداره . یعنی فرصتی  رو ک میتونسته تلاش کنه با شوهرش برای ساخت زندگی بهتر هدر داده ک ببخشید پوزش میطلبم لقمه  اماده کنه دهنش ک ..... 

چرا فکر میکنی شوهر کردن خوشبختی میاره میدونی چقدر زنایی هستن هر شب با شوهرشون میخوابن اما چون شوهرش ...

منم از همون زنام که متهلم ولی میگم ای کاش نبودم😔

دنیا به زیبایی اخلاق است پس خوب باش❤❤