خیلی وقته دعا میکنم از خدا میخوام از ائمه میخوام
میرم زیارت چله میگیرم گریه میکنم دعا میخونم قران میخونم ذکر میگم ولی برعکس میشه حتی ترک گناه کردم
هی نا امید میشم هی امیدوار میشم ولی همه چی بد میشه خیلی ناراحتو دلگیرم از بچههای فاطمه زهرا از خودشون همیشه دست خالی منو فرستادن
همسرم یک کاری داشت همش میگفتم خدا رو شکر یکدفعه ورشکست شد خیلی ناباورانه یک کار دیگه هم بود ناشکری نکردم گفتم خب حکمتش تو این بوده که کارشو رونق بده ذکر امام جوادو زیاد میگفتم الان چندین ماهه کارش به طرز عجیبی خوابید هر چی تلاش کردیم نشد
عمل جراحی داشت مامانم قبلش نماز حاجت امام جواد روز چهارشنبه رو خوندم و از خدا خواستم خوب باشه بعدم استخاره کردم که انجام بدیم یا نه خوب اومد و واقعا فکر میکردم خوب میشه ولی بد شد خیلی بد
واقعا خسته و ناامیدم میام میبینم همه میگن ما از چله زیارت عاشورا چله یاسین نماز پنجشنبه نماز چهارشنبه ذکر فلان حاجت گرفتیم ولی من هیچکدوم
همه چی خیلی بده خیلی داغونم افسرده شدم دو ساله کارم همش گریهست و همش اتفاقای بد میفته
همراه با دعا خیلی هم تلاش و توکل کردم ولی درست نشد جیگرم خونه خسته شدم خدایا چرا باهام اینجوری میکنی من که حتی تو شادیا به فکرتم اخه مگه من کیو غیر تو دارم