2777
2789

خیلی وقته دعا میکنم از خدا میخوام از ائمه میخوام 

میرم زیارت چله میگیرم گریه می‌کنم دعا میخونم قران میخونم ذکر میگم ولی برعکس میشه حتی ترک گناه کردم 

هی نا امید میشم هی امیدوار میشم ولی همه چی بد میشه خیلی ناراحتو دلگیرم از بچه‌های فاطمه زهرا از خودشون همیشه دست خالی منو فرستادن 

همسرم یک کاری داشت همش میگفتم خدا رو شکر یکدفعه ورشکست شد خیلی ناباورانه یک کار دیگه هم بود ناشکری نکردم گفتم خب حکمتش تو این بوده که کارشو رونق بده ذکر امام جوادو زیاد میگفتم الان چندین ماهه کارش به طرز عجیبی خوابید هر چی تلاش کردیم نشد 

عمل جراحی داشت مامانم قبلش نماز حاجت امام جواد روز چهارشنبه رو خوندم و از خدا خواستم خوب باشه بعدم استخاره کردم که انجام بدیم یا نه خوب اومد و واقعا فکر میکردم خوب میشه ولی بد شد خیلی بد 

واقعا خسته و ناامیدم میام میبینم همه میگن ما از چله زیارت عاشورا چله یاسین نماز پنجشنبه نماز چهارشنبه ذکر فلان حاجت گرفتیم ولی من هیچکدوم

همه چی خیلی بده خیلی داغونم افسرده شدم دو ساله کارم همش گریه‌ست و همش اتفاقای بد میفته

همراه با دعا خیلی هم تلاش و توکل کردم ولی درست نشد جیگرم خونه خسته شدم خدایا چرا باهام اینجوری میکنی من که حتی تو شادیا به فکرتم اخه مگه من کیو غیر تو دارم 

آره بعضی وقتا دعاها برعکس جواب میدن

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ناراحت شدم برای شرایطتت 

دعا رو برای آرامش دلت بخون نه به امید مستجاب شدن 

متاسفانه کار دنیا همینه 

خیلی وقتها جوری که میخوایم پیش نمیره 

امیدوارم روزهای بهتر در راه باشه، حتما میرسه 

چنان نماند و بعد از این چنین نخواهد ماند