2777
2789
عنوان

اومیکرون لطفا راهنمایی کنید

203 بازدید | 32 پست

سلام    خواهش میکنم برای تنگی نفس اومیکرون و کلا بهبود علائم اومیکرون راهنمایی کنید  ، خانوادگی تب و لرز شدید  بی حالی بدن درد وتهوع و ... داریم  .من خودم سابقه مشکلات تنفسی دارم   تو زجرم .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اکسیژن خونتون رو چک کنید به صورت مداوم

نکردم   نرسیدم دکتر برم   درگیر تب و لرز  و...بچه بودم  ک امروز خودم گرفتم       حس کمبود اکسیژن دارم. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکردم   نرسیدم دکتر برم   درگیر تب و لرز  و...بچه بودم  ک امروز خودم گرفتم   ...

دستگاهشو بگید یکی از آشناهاتون بخره یا قرض کنید. انشاالله چیزی نباشه ولی اگر اکسیژن کم شد باید برید بیمارستان. لطفا جدی بگیر

حالم خوب نیس     میترسم بخوابم   مثل سرشب نفس کم بیارم.. 

نکردم   نرسیدم دکتر برم   درگیر تب و لرز  و...بچه بودم  ک امروز خودم گرفتم   ...

اگه میتونین اکسیمتر بکیرید تو خونه داسته باشین

شوهر من دلتا گرفت با ۸۰ درصد درگیری ریه 

یک هفته بستری بود 

پیاز حلقه کن  به کف پات  ببند  واسه تب و لرز و کوفتگی  خوبه. دمنوش شیرین بی ...

کلا آسم آلرژی دارم     بشدت ب بوی پیاز الرژی دارم  علائم آسم م ایجاد میشه.

دگزا برید براتون بزنن یا پرستار بیاد براتون بزنه 

سه روز اول دگزا بگیرید خوبه 

حسابی مایعات بخورید سی تی هم ندید چون در هرصورت درمان خاصی نداره دورش باید بگذره 

من روز ۸ هستم خوب شدم تا ۵ روز حالتون خیلییی بده

ویتامین سی ، عصاره گوشت 

سوپ 

زیاد بخورید 

ناپروکسن و ازیترومایسین هم روزی ۱ دونه 

وا‌کسن  زدید؟؟

یک دوز    ،، بدنم الرژی نشون داد   دوز های بعدی نزدم