2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا این که بگیرین بخوابین عامو 

ولم کنا کی حوصله عین کوزت کار کردن داره

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

یه ترفند جدید اینکه کلا خونه تکونی نکنیم😄 والا😁

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 

[QUOTE=227972452]من همه لک های رو دییوار و حتی رد خودکار و چربی و هرچیزیو با اکتیو چند منظوره بنفش و یک تیکه ابر پاک ...[/QUOTEواسه گاز وایناهم کاربرد داره؟

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
ظرفهایی که توی سال استفاده نمیکنی یا یبار دوبار استفاده میکنید رو سلفون بکشید که الکی کثیف نشن و چرب ...

و منی که کاور گرفتم براشون و باید کاورو بشورم😫😫😫

🐣

آب وایتکس درست کنیم با یه طی تمیز دیوار و بکشیم بعد یه دستمال خیس پشتش بکشید😀

ما دیوارامون و اینجوری تمیز میکنیم خوب میشه

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕