2777
2789

سلام دوستان .فردا اخرین روز ثبتنام دستگاههای اجراییه. موندم بین جهادکشاورزی و اداره منابع طبیعی کدومو انتخاب کنم . شغل مورد نظر هردو هم کارشناسی امور اداری هستش. لطفا اگه شناختی دارین از این دو ارگان , یا از اقوامتون کسی کارمند این دو تا اداره هست بگین کدومش نسبت ب اونیکی ارجح تره . از نظر ارزش محل اشتغال و حقوق و مزایا .رشته من مدیریت بازرگانیه و برا دو سازمان یک نفر برمیدارن اونم من غیر بومیه اونجام! 

ببخشیدیه سوال دفترچه روازکدوم قسمت سایت سنجش دانلود کردین 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
ببخشیدیه سوال دفترچه روازکدوم قسمت سایت سنجش دانلود کردین 

من از توو گوگل پیدا کردمو دانلود کردم . شمام بزنید دانلود دفترچه نهمین ازمون فراگیر دستگاههای اجرایی 1400 خودش میاد . از نصف بیشترش مال اموزش و پرورشه .اون پایینا برا دیگر دستگاههای اجراییه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از توو گوگل پیدا کردمو دانلود کردم . شمام بزنید دانلود دفترچه نهمین ازمون فراگیر دستگاههای اجرایی ...

مال اموزش پرورش ودارم ولی علاقه ندارم به فرهنگیان ثبت نام نکردم فکرکردم فقط اموزش پرورش استخدامی داره

مرسی عزیزم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍