2777
2789

خانما من امشب سه شب تب شدید میکنم تنگی نفس دارم سرفه میکنم بدن درد شدید شما علایمتون چی بود یا چی بخورم رود خوب بشم اولین علایم تب بود وقت شب تب شدید طوری که چند تا پتو انداختم روم اصلا بیشتر لرز میکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما الان دو هفته است که درگیرش هستیم و هنوز خوب نشدیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اب نمک و دیفن هیدرامین قرقره کن

سرما خوردگی و استامینوفن هر ۸ ساعت

قرص جوشان و زینک هم بخور

دمنوش و گرمی زیاد بخور

اب هویچ و اب پرتقال 

چربی هم نخور

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
دقيقا همين علائم رو داشتم با گلو درد و سرفه شربت الرگاد گرفتم شب خوردم تا صبح بدن درد و تب رفت ولي س ...

البته ازيترومايسين و تب بر و شربت زوفا عسلي هم كنارش استفاده كردم 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
دقيقا همين علائم رو داشتم با گلو درد و سرفه شربت الرگاد گرفتم شب خوردم تا صبح بدن درد و تب رفت ولي س ...

ازکجا آلرگارد گیر آوردی شنیدم خیلی خوبه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.