2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان : آمپول hmg و لتروزول

2539 بازدید | 31 پست

سلام عزیزان

من تنبلی تخمدان دارم اکثرا با آمپول پروژسترون پریود میشم این ماه دکتر بهم لتروزول و سه تا امپول اچ ام جی داد روز سیزده پریودی رفتم سونوگرافی و گفت یه فولی ۱۰ و یه ۱۴ دارم گفتش زیاد جالب نیس.جوابشو ب دکترمم نشون دادم گف برو ماه بعد دوباره دارو میدم این ماه امیدی نیست

حالا من زدم چند جا سرچ کردم تو همین نی نی سایت خیلیا گفته بودن که با فولی کوچکتر هم باردار شدن بنظرتون شدنیه؟؟؟؟

کسی بوده که با این شرایط باردار شده باشه؟

به امید روزی که همه مامان بشن صلوات بفرست😍

ب نظرمن ک اقدامتو بکن امکان داره دوسه روز دیرتر تخمک گذاری داشته باشی ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترت رو عوض کن منم دقیقا شرایطم مث تو اینماهم همین داروهارو مصرف کردم روز ۱۲ پ سونودادم یدونه فولی ۱۴م داشتم دکترم برای ۳ روز بعدشم سونو نوشت  رفتم ۲۱م شده بود دوتا آمپول آزاد کردن تخمک داد همون شبش زدم و اقدام کردم

💕
عزیزم دکترت رو عوض کن منم دقیقا شرایطم مث تو اینماهم همین داروهارو مصرف کردم روز ۱۲ پ سونودادم یدونه ...

باردار شدی؟بنظرت بازم برم سونو؟

اره روز ۱۵ پریودت برو دکترتم عوض کن

راستش من بعد دوسال این دکترو پیدا کردم قبلیا اصن ب من نمیگفتن ک تنبلی دارم باز این بیشتر حالیشه همه هم تعریف میکنن میگم چند دوره برم پیشش تا ببینم چی میشه

اره روز ۱۵ پریودت برو دکترتم عوض کن

امروز روز ۱۵ پریودمه شرایطشو ندارم برم سونو فردام ک تعطیله این ماهو از دست دادم انگار😔😔😔😔

راستش من بعد دوسال این دکترو پیدا کردم قبلیا اصن ب من نمیگفتن ک تنبلی دارم باز این بیشتر حالیشه همه ...

عزیزم اگه تهرانی برو تهرانپارس دکتر فریبا خطیر منم تنبلی تخمدان دارم پلیکیستم سال ۹۰ با این دکتر باردار شدم الانم دوباره برا بارداری میرم پیشش

💕
امروز روز ۱۵ پریودمه شرایطشو ندارم برم سونو فردام ک تعطیله این ماهو از دست دادم انگار😔😔😔😔

ناراحت نباش عزیزم هرشب یا یک روز درمیون رابطه داشته باش الان فولیکولت بزرگ شده شاید بدون آمپولم آزاد بشه

💕