2777
2789
عنوان

یکی که حوصله داره بیاد زر بزنیم😑👌

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست

زررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررررررزررررررررررررررررررررر

بسه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! یا باز زر بزنممم؟!😂😂😂🤣🤣🤣😏😒😶😑😐😬😬😬😐😐😐😐

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرکارم ناهار ندارم باید برم یه چی بخورم بعدش خونمو جارو بزنم ظرف هامو بشورم دیشب شیر اب خراب بود موندن بعدش شام ماکارونی درست کنم گردگیری وتمیز کردن گاز یخچال ام میخوام انجام بدم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
من سرکارم ناهار ندارم باید برم یه چی بخورم بعدش خونمو جارو بزنم ظرف هامو بشورم دیشب شیر اب خراب بود ...

اووووو چغد کار خدا به دادت برشه منم که قد یه دنیا درس دارم نشستم تو نی نی سایت میگم حوصله ندارم زر. بزنید😑👌

اووووو چغد کار خدا به دادت برشه منم که قد یه دنیا درس دارم نشستم تو نی نی سایت میگم حوصله ندارم زر. ...

نه من دیگه منتظرم برم خونه همت کردم دیگه چون فردا تعطیلم انگیزه گرفتم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛