2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحالی نداره ها ،فکر کنم جنگه  

تخمه بگیری بری لب مرز روسیه و اوکراین بشینی آتیش بازی تماشا کنی🤤

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
جالب درباره فجایع یمن ندیدم کسی تاپیک بزنه اونوقت این به ما مربوط شد

هر چی هم میگی میگن بنی آدم اعضای یکدیگرند ...یمن و فلسطین بنی آدم نیستن؟

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
تخمه بگیری بری لب مرز روسیه و اوکراین بشینی آتیش بازی تماشا کنی🤤

یه موقع دیدی یه خمپاره بووووومب خورد وسط کاسه تخمه ت

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
هر چی هم میگی میگن بنی آدم اعضای یکدیگرند ...یمن و فلسطین بنی آدم نیستن؟

نع دیگه بنی ادم جز فلسطینو عراقو یمنو سوریه کلا غیر از کشورای عربی و همسایه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
دعوا بدوست😂

😂😂😂

راستش دعوای خون منم افتاده یه تاپیک جنجالی هم پیدا نمیشه سرگرم شیم

نی نی سایت تو صلح و آرامشه امروز 😁😂

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤
یه موقع دیدی یه خمپاره بووووومب خورد وسط کاسه تخمه ت

😂😂😂😂😂😂

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
والا ، این حجم بی احتیاطی درست نیست اصن

آره بچه طوره این نظر فک کن زن ها بچه ها ...میمیرن

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..

یه چیزی بگم منم مثل شما ازجنگ متنفرم ولی شوهرم بایه زن اوکراینی که اون زنیکه  یه دختر داره ازدواج کردو بمن خیانت کرد چون ازدواج دومم بود طلاق نگرفتم و ازهمه این اتفاق خیانت ازطرف همسرمو پنهان کردم‌ که نیشو کنایه نزنن وفقط مادرم میدونه همیشه نفرینشون میکردم  شبانه روز اشک میریختمو وخداروصدامیکردم عاشق شوهرم بودم😢😭😭  الان فقط ازخدامیخام یه موشک صاف بخوره توفرق سر اون زنیکه وشوهرم دلم خنک شه همه بگید آمین

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
یه چیزی بگم منم مثل شما ازجنگ متنفرم ولی شوهرم بایه زن اوکراینی که اون زنیکه  یه دختر داره ازدو ...

الهی عزیزم ناداحت شدم

خودتون ایران هستید؟ 

دیگه با همسرتون زندگی نمیکنید؟