2777
2789

دوره نقاهتش چقدره؟ 

تهران انجام دادی؟

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم توضیح میدی؟؟جنبه زیبایی داره؟ میل جنسی ک از بین نمیره😥

بله عزیزم هم زیبایی و هم درمان.

من کلیتوریسم هم بزرگ بود میخواستم کوچیکش کنم دکتر گفت میل جنسیت کم میشه خطرناکه.دست بهش نمی زنم.

ولی نه اصلا عمل لابیا روی میلم تأثیر نذاشته.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
شما واسه زیبایی انجام دادین یا مشکل داشت؟ من خیلی بزرگ بود.

زیبایی بیشتر

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
شما واسه زیبایی انجام دادین یا مشکل داشت؟ من خیلی بزرگ بود.

دکتر های ایران ریسکش خیلی بالاس تو این حوزه که نو ظهور هست زیاد تجربه و تخصص ندارن

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
دکتر های ایران ریسکش خیلی بالاس تو این حوزه که نو ظهور هست زیاد تجربه و تخصص ندارن

قبول دارم.

من پیش دختر خاله ی شوهرم انجام دادم که بلژیک درس خونده بود و الآن هم حدود شیش ماهی میشه که رفتن از ایران.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️